Δεν απέφυγε την ήττα ο Αλμυρός, 0-2 από τον Ηρακλή Ψαχνών

ΦΩΤΟ: psaxna.gr
Στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο Αλμυρός γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην κατηγορία.

Εξ’αρχής, το έργο του Αλμυρού δεν αναμενόταν εύκολο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Ηρακλής Ψαχνών. Τα πράγματα, ωστόσο, έγιναν ακόμη πιο δύσκολα από το… καλησπέρα καθώς η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη κυριολεκτικά φάση που δημιούργησε. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3’ ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε φάουλ, οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια στην καρδιά της μικρής περιοχής του Αλμυρού και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Καραντάκη.

Προσπάθησε ο Αλμυρός

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αλμυρός προσπάθησε να βγάλει περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο και σε ένα βαθμό τα κατάφερε. Κεφαλιά του νεοεισελθόντα Κατσαβριά βρήκε τον Ντουμάνη σε ετοιμότητα στο 62’. Από τη στιγμή που η ισοφάριση δεν ερχόταν, ένα δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων θα έδινε πρόωρο τέλος στο ματς και αυτό συνέβη στο 78’.

Μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών των γηπεδούχων ύστερα από παράλληλη σέντρα του Λάμπρου, ο Βεζιρτζόγλου με προβολή σφράγισε το διπλό για τους φιλοξενούμενους.

Αλμυρός (Θάνος Θεοδώρου): Φλίγκος, Παπαεμμανουηλίδης, Μιχόπουλος (46’ Λάμπος), Πλαβός, Κυριάκος, Κόκκας (76′ Αλαμάνης), Καραλούλης (64′ Αραπίτσας), Θεοδωρόπουλος, Κουτσούκης Πρ. (65′ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Βαγενάς(60’ Κατσαβριάς).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζέκης, Σπανός, Ρεπετσάς, Σταματάκος (87′ Ρεσβάνης), Σπυράκης (75′ Γεωργίου), Καραντάκης, Βεζιρτζόγλου (87′ Ζαχαριάς), Τσούτσης (60′ Σκριβάνος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.