Δεν άξιζε την ήττα ο Διαγόρας, έχασε με 1-0 από τον Πιερικό στο 88′

πηγή φωτό: diagoras stef.blogspot

Με αυτογκόλ του Λάιου μετά από προσπάθεια του Μπενίσκου στο 88’ έχασε ο Διαγόρας στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 1-0. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν άξιζε στην ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, που δεν άφησε τον Πιερικό να του δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες και βρέθηκε κοντά σε μία σπουδαία ισοπαλία.

Τις πρώτες σημαντικές φάσεις στο ματς τις είχε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, με τον Ζιάκα στο 30’ να σουτάρει από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά και τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ. Αυτό εκτελέστηκε από τον Κουβελά, ο Τανός έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά ο Αλεξίου δεν πρόλαβε να τη βρει και να τη στείλει στο κενό τέρμα. Ο Πιερικός στο πρώτο μέρος, παρότι είχε την κατοχή, δεν προβλημάτισε ουσιαστικά την άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Διαγόρας κράτησε εύκολα το μηδέν.

Οι δύο καλύτερες στιγμές του Πιερικού στο ματς πριν το μοναδικό του τέρμα ήρθαν στο 70′ (ατομική ενέργεια του Κυπαρίσση και σουτ, που έδιωξε σε κόρνερ ο Πρίφτης) και στο 71′ (ο Πρίφτης δε βρήκε τη μπάλα στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά από κόρνερ του Κυπαρίσση, αυτή πέρασε μπροστά από τον Πετράκο που δεν μπόρεσε να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα).

Τελικά στο 88’ από γύρισμα του Τουλίκα, ο Μπενίσκος βρήκε την μπάλα, όμως ο Λάιος θέλοντας να τη διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του μέσα στην αναμπουμπούλα και μάλιστα τραυματίστηκε και μπήκε και ο ίδιος… εντός εστίας.

Τέλος, στο 92’ σε αντεπίθεση για τον Πιερικό, το σουτ του Τουλίκα από αριστερά πέρασε κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Λαζαρίδης (82’ Κόλα), Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (72’ Δερμητζόγλου), Πετράκος, Σαχινίδης, Κριεμάντι (62’ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (82’ Μπενίσκος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Σιγαλάκος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Λάιος (90’ λ. τρ. Δίντσης), Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (60’ λ. τρ. Αλαμάνης), Αλεξίου, Τανός (51’ Καλύβας), Ζιάκας (84’ Βουραζέρης), Παπαγεωργίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.