«Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα έλλειψη προσπάθειας κι έλλειψη θέλησης»

Απογοητυεμένος για την εικόνα της ομάδας τους και την ήττ α από τον Ολυμπιακό Βόλου, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξροφώτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

“Μια πολύ κακή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι, εκτός από ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο μετά το 15’. Μια πολύ κακή μέρα και ήττα. Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα όχι να χάσεις, γιατί όταν παίζεις ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις μπορεί και να χάσεις, αλλά μια τόσο κακή αγωνιστική συμπεριφορά. Έλλειψη προσπάθειας κι έλλειψη θέλησης. Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα.
Θεωρώ ότι δίκαια χάσαμε και ότι αυτή η μέρα για άλλους ήταν πολύ καλή και για άλλους πολύ κακή.”

Για τον αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια είπε:

«Σήμερα πήγαμε πάλι με την εμπειρότερη ομάδα που είχαμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα παίξουμε και με τα πιο νέα παιδιά για να δούμε τι θα γίνει και το καλοκαίρι. Αυτοί που προσπαθούν θα τους δικαιώσουμε και αυτοί που δεν προσπαθούν θα τους…δικαιώσουμε κι αυτούς.»

Για το που αποδίδεται η σημερινή εμφάνιση:

«Όπως είπα και στην αρχική μου τοποθέτηση, δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα, την προσφυγική που και το σήμα της είναι ένα σύμβολο προσπάθειας κι ελπίδας, αυτό που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν απαράδεκτο. Η έλλειψη προσπάθειας.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Παρασκευαΐδη και τον παραλληλισμό με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα:

«Όσον αφορά τον Παρασκευαΐδη, προερχόταν από τραυματισμό, είχε κάνει δυο τρεις προπονήσεις και δεν ήταν έτοιμος. Για το δεύτερο σκέλος, φαίνεται πως όχι, το πάθημα δεν μας έγινε μάθημα.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.