Δεν έχει εικόνα από Αμβρακία ο Ολυμπιακός, δεδομένες οι δύο απουσίες

Λίγες πληροφορίες έχουν συλλέξει οι ερυθρόλευκοι για τον τρόπο παιχνιδιού των Αρτινών

Με δύο σίγουρες απουσίες και μία αμφίβολη συμμετοχή προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές που δε θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της κωμόπολης της Άρτας είναι οι Δωματάς και Ζώνας, με τον πρώτο να συμπληρώνει την περασμένη εβδομάδα στο Κίτρος τέσσερις κίτρινες κάρτες και να καλείται να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και τον δεύτερο να μη μπορεί ακόμα να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό, που τον ταλανίζει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται σίγουρα στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο έμπειρος αμυντικός ίσως είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Από την άλλη, μεγάλο ερωτηματικό για μία ακόμα εβδομάδα, αποτελεί η συμμετοχή του Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα το ντεμπούτο του στην τρίτη εθνική κατηγορία, με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Πορτογάλος εξακολουθεί να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του να κρίνεται για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα αμφίβολη, καθώς οι ενοχλήσεις στο πόδι του δεν έχουν ξεπεραστεί.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει Κυριακής, συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων να μην έχουν εικόνα από την ομάδα της Αμβρακίας, κάτι που δεν ανησυχεί ιδιαίτερα πάντως, καθώς αποτελεί κοινώς αποδεκτό το γεγονός πως το σύνολο του Δημήτρη Μπαλάφα είναι από τα πλέον αδύναμα στον όμιλο, καθώς δεν έχει πετύχει ακόμα κάποιο τέρμα, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Έτσι, η συνέχιση του νικηφόρου σερί των Βολιωτών περνά καθαρά από τα… “πόδια” τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.