Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο Διαγόρας, ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά

Φάση από τον αγώνα Ατρόμητος Παλαμά-Διαγόρας

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, Αυτή τη φορά στις Καμινάδες Καρδίτσας από τον Ατρόμητο Παλαμά με 2-0. Οι γηπεδούχοι του Τάκη Παραφέστα χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση είχαν την ουσία, άνοιξαν νωρίς το σκορ με έναν τυχερό τρόπο και επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα σε μία κόντρα «κλείδωσαν» το δεύτερο τρίποντο γι’ αυτούς.

Ο Διαγόρας στάθηκε άτυχος στο 10ο λεπτό, όταν ο κόκκινος από πολύ πλάγια θέση έκανε μία σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενουμένων, πήρε ύψος και ξεγέλασε τον Πρίφτη, που την είδε ν’ αναπαύεται στα δίχτυα του.

Έτσι έγινε το 1-0,  με τους γηπεδούχους στο 31’ να έχουν μία καλή στιγμή με την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Οικονόμου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχου από τα δεξιά,.

Στα 45’ ο Ζιάκας για τους φιλοξενούμενους πήγε να γίνει απειλητικός, αλλά διάβασε σωστά τη φάση ο τερματοφύλακας Κούτσικος και βγήκε γρήγορα μπλοκάροντας την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας, χωρίς να καταφέρει να φτάσει σε μία καθαρή ευκαιρία. Στο 52’ καταγράφηκε η τελική προσπάθεια του Ζιάκα με σουτ  εκτός περιοχής που δε βρήκε στόχο, ενώ στο 61ο ο Κουβελάς επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να απειλήσει, αλλά  ο Κούτσικος μπλόκαρε σταθερά, όπως έκανε και σε σουτ εντός περιοχής του Ζιάκα στο 65’.

Στο 69’ ο Πρίφτης γλίτωσε τον Διαγόρα από το 2-0 απομακρύνοντας σε κόρνερ την κεφαλιά του Μίχου μετά την μπαλιά του Κατσιγιάννη, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83’ μ το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μίχου, που βγήκε απέναντι από τον Πρίφτη, πλασάροντας εύστοχα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Ζάρρας, Μπαντής (86′ Αλεξόπουλος), Ζάγκος (70′ Οικονόμου Γ.), Βαγγελάκος, Κατσιγιάννης, Μπασιάκας, Μίχος (75′ Αντωνίου), Κόκκινος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς (71′ Δίντσης), Λάϊος, Καραπλιάγκος Σπ. (76′ Σιγαλάκος), Κουβέλας, Αλεξίου, Αλαμάνης (21′ λ.τρ. Καλύβας), Παπαγεωργίου (55′ Τάνος), Ζιάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.