Δεν ενστερνίζονται την ανησυχία του κόσμου στη Νίκη

Την εύλογη ανησυχία του κόσμου ότι πέντε μέρες πριν την πρώτη της Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι έχουν μόλις έντεκα παίκτες στο ρόστερ τους δεν ενστερνίζονται στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου.

Αυτή τη στιγμή μπορεί οι Βολιώτες να έχουν πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές, τους Μένιο Θεολόγη και Γιώργο Ιορδανίδη μαζί με τις εννιά ανανεώσεις που έγιναν, αλλά τις επόμενες μέρες είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν κάποιες ανακοινώσεις. Παράλληλα θα ξεκινήσουν προετοιμασία και θα θεωρούνται μέλη της ομάδας οι νεαροί Σφονδυλιάς (18χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός) και Τασιάς (17χρονος τερματοφύλακας) συν το ότι σκοπός είναι να ανέβουν για προπονήσεις και κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες από τους Νέους Αθλητές, Ασφαλώς, θα υπολείπονται σημαντικά κομμάτια, για να ολοκληρωθεί το παζλ, αλλά στη διοίκηση εκτιμούν ότι σκοπός είναι να μη γίνουν κινήσεις βεβιασμένες και εντυπωσιασμού. Εξάλλου, στην ποδοσφαιρική αγορά της Γ’ Εθνικής υπάρχουν αυτή τη στιγμή χωρίς υπερβολή, εκατοντάδες άνεργοι ποδοσφαιριστές, μερικοί εκ των οποίων αρκετά ποιοτικοί.

Στη Δ.Ε. πιστεύουν ότι όλα είναι φέτος προγραμματισμένα, πως οι υποχρεώσεις θα βγουν χωρίς προβλήματα και ότι ο προϋπολογισμός δεν πρόκειται να πέσει έξω. Οι ιθύνοντες, επειδή οι χειρισμοί σε διάφορα ζητήματα πρέπει να είναι προσεκτικοί και ειδικά στα μεταγραφικά, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιδιώκουν να λειτουργήσουν χωρίς την πίεση του κόσμου, θέλοντας να πιστεύουν ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή, αλλά θα τον δικαιώσουν.

Βέβαια, υπάρχει και ο αντίλογος που λέει πως ήδη η Νίκη έπρεπε να έχει κάνει κάποια σημαντικά βήματα παραπάνω σε ό,τι αφορά τη δημιουργία της νέας ομάδας, από τη στιγμή μάλιστα που έθεσε σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας.

Το ιδανικό δηλαδή θα ήταν να έχει προχωρήσει περισσότερο ο προγραμματισμός, να έχει αποκτήσει η ομάδα κι άλλους ποιοτικούς παίκτες, να έχουν ανανεώσει κάποιοι άλλοι Βολιώτες που βρίσκονται σε ιδανική ηλικία και έχουν αποδείξει τι αξίζουν και να έχουν ανακοινωθεί κι άλλες λεπτομέρειες, όπως ο χρόνος και ο τόπος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Το πρώτο τεστ της νέας διοίκησης πάντως θα είναι την προσεχή Δευτέρα, όταν η Νίκη θα κάνει την πρώτη της προπόνηση, κι εκεί σίγουρα ο κόσμος θα ζητήσει τις πρώτες αποδείξεις για όσα είπε ο πρόεδρός της κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου στην πρώτη συνέντευξη Τύπου στις 12 Ιουλίου πως «στόχος μας είναι να αποχαιρετήσουμε τη Γ’ Εθνική και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος να είμαστε στη Β’».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.