Δεν πάει σε Γ.Σ. η Ερασιτεχνική Νίκη για το ποδόσφαιρο

Διοικητικό συμβούλιο που τελείωσε λίγο πριν τις 11 σήμερα Τετάρτη το βράδυ είχε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και το σημαντικό που αποφασίστηκε ήταν να μην πάει ο σύλλογος το επόμενο διάστημα Γενική Συνέλευση με θέμα το ποδόσφαιρο, ώστε να παρουσιαστούν τα δύο πλάνα από τις πλευρές των Παπακωνσταντίνου και Αντωνάκα. Κι αυτό γιατί η σύγκληση του κορυφαίου οργάνου της Νίκης δεν κρίθηκε σκόπιμη από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατηγορία, στην οποία θα συμμετάσχει η ομάδα.

 Καταλήγουν για ρόστερ και τεχνικό τιμ Στύλλας και Χοβέ

Παρά τη ρευστότητα της κατάστασης, γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της νέας ΠΑΕ, η πλευρά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου δε σταματά να εργάζεται πάνω στο δικό της πρότζεκτ, με τους Ρήγα Στύλλα και Ισαάκ Χοβέ να ολοκληρώνουν βήμα-βήμα το κυανόλευκο αγωνιστικό “παζλ” της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος προπονητής, σε συνεργασία με το νέο τεχνικό διευθυντή της Νίκης, αν κι εφόσον η πλευρά Παπακωνσταντίνου αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ Νίκη, έχουν κατασταλάξει στους πρώτους 18-20 ποδοσφαιριστές του καινούριου ρόστερ. Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει με τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μετακινηθούν στο Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης και αναμένουν στο ακουστικό τους για επίσημη πρόταση, όταν η νέα ΠΑΕ πάρει σάρκα και οστά κι όλα δύνανται να γίνουν με άκρα επισημότητα.

Στη λίστα αυτών των ποδοσφαιριστών, υπάρχουν παίκτες από το περσινό ρόστερ της Νίκης, κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνίστηκαν στην εγχώρια Β’ και τη Γ’ Εθνική, ορισμένοι “λάτιν” παίκτες, άγνωστοι στο ελληνικό κοινό, οι οποίοι, σύμφωνα με την κρίση των Στύλλα και Χοβέ, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Φούτμπολ Λιγκ και μερικά δημοφιλή ονόματα που θα δώσουν αίγλη και ουσία στους κυανόλευκους.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρήγας Στύλλας παρέθεσε, πριν λίγες μέρες, λίστα στους πιθανούς διοικούντες της ομάδας, με τα ονόματα που ο ίδιος κρίνει πως πρέπει να στελεχώσουν τον Ισαάκ Χοβέ, στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Όπως γράφτηκε και πριν λίγες μέρες, ξανά από το magnesiasports, μέσα στα ονόματα αυτά δεν υπάρχει συμπατριώτης του Ισαάκ Χοβέ, με τον Ρήγα Στύλλα να είναι αυτός που, σε πρώτη φάση, θα βοηθήσει τον Ίβηρα προπονητή να συνεννοείται και να επικοινωνεί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς είναι άριστος γνώστης των ισπανικών. Το τεχνικό τιμ θα απαρτίζεται αποκλειστικά από Έλληνες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει εντός αυτού και το βολιώτικο στοιχείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.