«Δεν πρόκειται για έξωση στα αδέρφια Βολικάκη»

Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Έντονη ήταν η αντίδραση του Βολιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη στην επιστολή που ίδιος και ο αδερφός του Ζαφείρης έλαβαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, προκειμένου να παραδώσουν τους ξενώνες που είχαν στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά. Ωστόσο στην απάντησή της η Ομοσπονδία τονίζει ότι δεν πρόκειται για έξωση.

Στην ανακοίνωση-απάντησή της, η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην προσπάθεια εξυγίανσης και μείωσης του οικονομικού της ελλείμματος, αναγκάστηκε να μην συνεχίσει την μίσθωση των δύο τετράκλινων δωματίων (Σουίτες Νο.102 και Νο.108), τις οποίες είχε δεσμεύσει στους ξενώνες του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Αντ’ αυτών κατέθεσε αίτημα προς την αρμόδια αρχή του ΕΑΚΝ για την μίσθωση τριών δίκλινων δωματίων, για εξυπηρέτηση των διακεκριμένων αθλητών της, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ουδέποτε προέβη σε «έξωση» αθλητών και ειδικότερα των δύο Ελλήνων πρωταθλητών Χρήστου και Ζαφείρη Βολικάκη, όπως αναφέρεται στα Μέσα. Ακολουθήθηκε η συμφωνημένη συμβατική διαδικασία με την διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Μάλιστα, για την εξυπηρέτηση των πρωταθλητών μας και με σεβασμό για την συνεισφορά τους στον άθλημα της ποδηλασίας, κατατέθηκε ταυτόχρονα αίτημα για δωρεάν παροχή τετράκλινων δωματίων στους Χρήστο Βολικάκη (ΠΟ Βόλος) και Κωνσταντίνο Λιβανό (ΠΟΧ Τάλως), που φέρουν τους τίτλους των Παγκόσμιων Πρωταθλητών και εκπροσωπούν την χώρα μας στην διεθνή ποδηλατική σκηνή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.