Δεν προπονήθηκε πάλι ο Οικονόμου

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής στο γήπεδο του Βατάν Κατερίνης, όχι γιατί πλέον ελπίζει σε κάτι, αλλά για να τελειώσει τη χρονιά αξιοπρεπώς, τη στιγμή που ο βασικός στόχος της ανόδου έχει απολεσθεί.

Ενώ και στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και των ποδοσφαιριστών κυριαρχεί η απογοήτευση, αυτό που απέμεινε, ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας χαμένης χρονιάς, είναι οι ερυθρόλευκοι να εκπέμψουν ένα θετικό μήνυμα για την επόμενη σεζόν και η κακή αγωνιστική εικόνα να λάβει τέλος στις τελευταίες έξι στροφές του πρωταθλήματος. Το θετικό μέσα σε ένα αρνητικό κλίμα είναι ότι άπαντες γνωρίζουν πως μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Θωμά, γίνεται το μεγάλο ντέρμπι του Βόλου με τη Νίκη, που πάντα έχει τη δική του ιστορία και το δικό του γόητρο, ανεξάρτητα από την εκπλήρωση ή όχι των στόχων που είχαν τεθεί εξ αρχής και σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκεται κάθε ομάδα. Αυτό το ματς δεν επιτρέπει σε κανέναν να δείξει τάσεις παραίτησης και είναι ένα εξτρά κίνητρο, για να συνεχίσουν όλοι να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, ασχέτως της όχι και τόσο καλή ψυχολογίας που υπάρχει.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κώστα Μπράτσο να αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα σε εθνική κατηγορία, φαίνεται να αλλάζει κάπως το βαρύ κλίμα που υπάρχει, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σωστά στις προπονήσεις. Στη χθεσινή δεν πήρε μέρος πάλι, όπως και την Τρίτη ο Οικονόμου, ο οποίο αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και η αυριανή μέρα είναι η κρίσιμη, για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών την Κυριακή.

Πάντως, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σεβαστής είναι δίκοπο μαχαίρι για τον αρχηγό, αφού βρίσκεται στο όριο καρτών από τη μία και από την άλλη θα πρέπει να αισθάνεται 100% έτοιμος, για να μπει στο γήπεδο. Εξάλλου, αν ο έμπειρος αμυντικός μέσος, θα έπρεπε να διαλέξει ένα ματς, αυτό θα ήταν με τη Νίκη, καθώς είναι ένα παιχνίδι που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν και δε θα διακινδύνευε μία μεγαλύτερη ζημιά.

Θετικό είναι πως και στη χθεσινή προπόνηση ο Χολέβας προπονήθηκε κανονικά κι έτσι η απουσία του τιμωρημένου Ζώνα στην άμυνα λόγω τιμωρίας θα καλυφθεί με μία λύση πρώτης γραμμής δίπλα στον Ντόικιτς. Θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν ούτε οι Δωματάς-Ιωαννίδης λόγω καρτών.

Από κει και πέρα άπαντες αναμένουν να ανακοινωθεί η ημερομηνία της συνέντευξης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος προανήγγειλε από την τηλεόραση κάτι τέτοιο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει μία σειρά από ζητήματα, όπως είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα, ο δικός του ρόλος σ’ αυτήν και αν υπάρχει θέμα σχέσεων ανάμεσα σ’ αυτόν και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του ΣΦΟΒ ως φήμη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της χρηστής οικονομικής διαχείρισης, τώρα που ο στόχος έχει χαθεί, η διοίκηση θα θελήσει να γλιτώσει κάποια χρήματα κι έτσι επίκεινται κάποιες λύσεις συνεργασίας, με πρώτο υποψήφιο γι’ αυτό να είναι ο Μουκάμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.