Δεν προστατεύεται κανείς παίκτης στη Νίκη με τον Πιερικό

Μπορεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου να το περιμένουν όλοι πώς και πώς και ειδικά οι παίκτες της Νίκης, αλλά η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν πρόκειται στο παιχνίδι με τον Πιερικό την Κυριακή να προστατεύσει κανέναν παίκτη, που βρίσκεται στο όριο καρτών. Αντιθέτως πρόθεση είναι να αγωνιστούν κανονικά οι Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης και Κορέτα που έχουν τρεις κάρτες και οι οποίοι, αν δεχθούν τέταρτη, χάνουν το μεγάλο ντέρμπι του Βόλου στις 4 Δεκέμβρη στο Π. Μαγουλάς.

Εξάλλου, περιθώρια για απώλειες με τον Πιερικό δεν υπάρχουν, όπως φυσικά και να μείνουν στον πάγκο βασικά στελέχη, με σκοπό να είναι 100% σίγουροι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κατά τα άλλα, ο Φάνης Μαλακασιώτης έδειξε αρκετά καλύτερα στην προπόνηση που έγινε στο Π. Μαγουλάς την Πέμπτη, βγάζοντας το πρόγραμμά της, αντιθέτως δε συνέβη το ίδιο με τον Σουάρες-Τσιαμπαλή. Απών ήταν ο τερματοφύλακας Κώστας Μουράτης λόγω στρατού και ο Γιώργος Νικλητσιώτης λόγω ενός μικροτραυματισμού, ενώ ο Στέλιος Αλεξανδρής έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά η επιστροφή του μάλλον θα γίνει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 15:00, στην οποία θα μπουν σε φουλ ρυθμούς όσοι έπαιξαν με την Αμβρακία, αφού την Πέμπτη, όπως ήταν φυσικό, γυμνάστηκαν πιο χαλαρά, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Αυτό που περιμένουν στη Νίκη και το συζητούν στους κόλπους της ομάδας είναι να γίνει μία νέα εκστρατεία για το ματς της Κατερίνης και ο κόσμος να δώσει παρών ανάλογο μ’ αυτό στη Νεοκαισάρεια, καθώς το παιχνίδι με τον Πιερικό είναι τελικός κι έτσι το αντιμετωπίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Την Κυριακή και ειδικά στη μεσαία γραμμή αναμένονται αλλαγή ή αλλαγές, αφού επιστρέφει ο Μέτσε από τιμωρία, ενώ Κόλα και Ζενούνι θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.