Δεν τα κατάφεραν οι ελληνικές ομάδες στους ημιτελικούς του Φάιναλ 4 του Κόνφερενς Καπ στο πόλο ανδρών, το οποίο διεξάγεται στο Ρέστειο κολυμβητήριο. Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος ηττήθηκαν αντίστοιχα από τη Χόνβεντ και την Μπολόνια και έτσι την Κυριακή (3/5) θα παίξουν στον μικρό τελικό, ενώ η ουγγρική και η ιταλική ομάδα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικόμ της διοργάνωσης.
Ο Απόλλων Σμύρνης πάλεψε, προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά το γρήγορο προβάδισμα της Χόνβεντ, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, γνωρίζοντας την ήττα με 16-12 από τους Ούγγρους. Τα οκτάλεπτα ήταν: 4-2, 5-4, 4-3, 3-3.
Όσο για τον Πανιώνιο, έλεγχε πλήρως το παιχνίδι, προηγήθηκε με 3 γκολ διαφορά στα μέσα του 3ου οκταλέπτου (5-8), ωστόσο, αποκλείστηκε χάνοντας με 13-12 από την Μπολόνια. Τα οκτάλεπτα ήταν: 3-4, 2-2, 4-4, 4-2.

















