Δεν θα πηδάει κάγκελα πλέον ο Ασλανίδης, παίκτης πια του ΝΠΣ Βόλος

Δεν θα χρειαστεί πλέον να πηδάει κάγκελα στο Πανθεσσαλικό για να δει αγώνα ο Κυριάκος Ασλανίδης καθώς ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός μένοντας ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΝΠΣ Βόλος.

Πρόκειται για τον παίκτη που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε έρθει στον Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά κάποιο γραφειοκρατικό μπέρδεμα (όπως τουλάχιστον είχε διαρρεύσει) δεν επέτρεψε να εκδοθεί το δελτίο του. Τελικά τον Νοέμβριο είχε επιστρέψει στον Άρη, από τον οποίο δεν γύρισε ποτέ στον Βόλο.

Τελικά έμεινε ελεύθερος φέτος και πλέον αποτελεί μέλος του ΝΠΣ. Αλλά γιατί αναφέρουμε ότι δεν θα χρειαστεί να πηδάει κάγκελα στο Πανθεσσαλικό; Γιατί αυτό είχε κάνει για να δει τον αγώνα ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Άρη στις 7 Νοεμβρίου 2021, όταν και το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια και ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, μιας και δεν επετράπη σε οπαδούς των φιλοξενούμενων να εισέλθουν στο Στάδιο, αν και ισχυρίζονταν ότι είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια!

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, η αστυνομία ήταν πιο αυστηρή από όσο έπρεπε. Αν υπήρχε κόσμος από την αρχή στο πέταλο δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα. Εμένα δεν με άφησαν να μπω να δω την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Τους έλεγα ότι είμαι ποδοσφαιριστής, ότι έχω εισιτήριο, αλλά τίποτα. Τελικά πήδηξα τα κάγκελα και μπήκα» φέρεται να είχε δηλώσει ο Ασλανίδης μία μέρα μετά το παιχνίδι στην εκπομπή «Aθλητικό Χ-Press».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.