Δεν το πίστεψε στο πρώτο μέρος ο Θησέας και έχασε με 0-1 από τον Πιερικό

Ο Θησέας ίσως να μην πίστεψε τόσο πολύ στο πρώτο μέρος ότι θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στο φαβορί του πρωταθλήματος Πιερικό, έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς και κινδύνευσε με ένα δεύτερο τέρμα, αλλά στο δεύτερο ήταν πιο αποφασιστικός, ωστόσο το 0-1 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του Γρατσάνη.

Ο Λάκης Μπακάλης κατέβασε τετράδα στην άμυνα αντί για τρεις κεντρικούς αμυντικούς, που δοκίμαζε στα περισσότερα φιλικά. Συγκεκριμένα μπροστά από τον τερματοφύλακα Κεφαλά ήταν οι Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος ως πλάγιοι μπακ και οι Μπόρας, Γιαουπλάρι ως στόπερ. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Γαλανόπουλος και Χατζησταμάτης, με τον Οικονόμου να είναι κι αυτός στον άξονα, αλλά σε ένα πιο επιθετικό ρόλο, ενώ στα πλάγια κινούνταν οι Πέτσης αριστερά και Ιωαννίδης δεξιά με φορ τον Βλάχο.

Ο Σαχινίδης στο 7’ μετά από γέμισμα έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και μετά από ατομική προσπάθεια νίκησε με σουτ τον Κεφαλά, κάνοντας το 0-1, που έμελλε να μείνει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Πιερικός μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ στο πρώτο μέρος, έχοντας κι άλλες φάσεις, με κυριότερη το δοκάρι στο 39’ σε κεφαλιά του σκόρερ του Σαχινίδη. Δεν το έκανε όμως και στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση.

Αντίθετα,  Θησέας ήταν φανερά βελτιωμένος στην επανάληψη και έδωσε τα πάντα για την ισοφάριση και στα τελευταία περίπου είκοσι λεπτά έπαιξε και με δύο φορ (Βλάχος-Σιώμος), αλλά το 0-1 δεν άλλαξε. Καλύτερη φάση για τους Αγριώτες αυτή στο 75’ του Πέτση, που μετά από σέντρα από τα δεξιά βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Γουναρίδης επενέβη σωστά.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας (46’ Ζαχαράκης), Γιαουπλάρι (75’ Κυρίτσης), Γαλανόπουλος (46’ Κοτζαθανάσης), Χατζησταμάτης (71’ Σιώμος), Πέτσης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Βλάχος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Ιβανίδης (85’ Λαμπίρης), Μακρής, Μηλιώτης (60’ Δεμηρτζόγλου), Χαρτσιάς (92’ Πετράκος), Κυπαρίσσης (65’ Λαζαρίδης), Σαχινίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.