Δεν υπάρχει ανησυχία για την υπόθεση Κόλα, λέει ο Ολυμπιακός Βόλου

Εκεί που η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει με τις νέες μεταγραφές αρκετά βελτιωμένη αγωνιστικά και φαίνεται να ανακάμπτει βαθμολογικά και ψυχολογικά, ήρθε να φέρει μία αναστάτωση η ένσταση του Ρήγα Φεραίου κατά του κύρους του αγώνα της περασμένης Κυριακής λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Κλεβί Κόλα, καθώς διαθέτει και δίπλωμα προπονητή.

Βέβαια η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της διοίκησης είναι ότι δεν ανησυχούν και παρουσιάζονται βέβαιοι πως δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας, καθώς ο παίκτης έχει καταθέσει από τον Φεβρουάριο του 2017 την κάρτα προπονητή στην ΕΠΟ και ζήτησε εγγράφως να παραμείνει στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ώστε να μην έχει ισχύ, διότι θέλει να συνεχίσει να έχει την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ζητήσει επιβεβαίωση για τα παραπάνω από την ΕΠΟ πριν την ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή, για τον οποίον μπαίνει το ερώτημα από δω και στο εξής αν δε θα χρησιμοποιηθεί προληπτικά στα επόμενα παιχνίδια, μέχρι να βγει η απόφαση.

Όση σιγουριά και να υπάρχει για τη δικαίωση, ασφαλώς στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχει και το αρνητικό σενάριο στο πίσω μέρος του μυαλού των ιθυνόντων της ομάδας. Πάντως, ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά και ανεπηρέαστος να προετοιμάζεται για το ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο της Καρδίτσας την Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.