«Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Όπως τονίζεται από πολλές πλευρές τα τοπικά πρωταθλήματα όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Ελλάδας είναι άμεσα συνδεδεμένα, με την έννοια του ότι όλα θα πραγματοποιηθούν και θα συνεχιστούν ή όλα θα διακόψουν τη δράση τους οριστικά και αμετάκλητα για φέτος, Οπότε τα μηνύματα από διάφορες περιοχές της χώρας δείχνουν ότι το δεύτερο σενάριο, αυτό δηλαδή της οριστικής διακοπής είναι και αυτό που συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητας.

Χαρακτηριστικά εκ μέρους και της ΕΠΣ Αχαΐας, ο Δημήτρης Σαρρής μίλησε στον Sport FM Πάτρας και τόνισε: «Θεωρώ ότι το καλύτερο για όλους είναι να τελειώσει η χρονιά αφού με τα δεδομένα που υπάρχουν με τα κρούσματα είναι αδύνατον να υπάρξει συνέχεια. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα αφού δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων καθώς δεν μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα τεστ και να τηρηθεί στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι η χρονιά έχει τελειώσει για φέτος». «Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα».

Βέβαια και ο ίδιος τόνισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν από την ΕΠΟ. «Θα σεβαστούμε βέβαια τις αποφάσεις και τις εντολές της Ομοσπονδίας και θα έχουμε ενιαία γραμμή με όλες τις Ενώσεις Πιστεύω ότι το σωστό και δίκαιο είναι να θεωρηθεί η χρονιά ως μη γενομένη και να ξεκινήσουμε την νέα περίοδο από την αρχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο.. Άλλωστε η τάση των περισσότερων ομάδων είναι να μην αγωνιστούν άλλο για την φετινή περίοδο. Το ποδόσφαιρο είναι πυραμίδα και από την στιγμή που δεν θα ξεκινήσει η Γ εθνική δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα» ανέφερε.

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.