Δεν υπήρχε στο γήπεδο ο Θησέας στο πρώτο μέρος και έχασε 3-1 από την Καρίτσα

Ο Θησέας δεν υπήρχε στο γήπεδο στο εκτός έδρας ματς με την Καρίτσα στο πρώτο μέρος, δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο και από κει και πέρα, όσο κι αν προσπάθησε στο δεύτερο που ανέβασε την απόδοσή του ήταν πλέον αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι η ομάδα της Αγριάς δεν έκανε καμία αλλαγή και τελείωσε με τους έντεκα που ξεκίνησε.

Στο 7′ άνοιξε το σκορ η ΑΕ Καρίτσας με τον Βουκομάνοβιτς. Ο Δαλαμήτρας από δεξιά σέντραρε και ο πρώην παίκτης της Νίκης λίγο έξω από τη μικρή περιοχή με έξυπνη προβολή νίκησε τον Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε για το 1-0.

Πολύ γρήγορα, στο 18′, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Καριτσιώτες. Ο Λουίς Φερνάντο έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κυρτέγο μέσα στην περιοχή κι αυτός γύρισε για τον Αλεξίου που παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Θησέα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ (2-0).

Στο 31′ η ΑΕ Καρίτσας έφθασε και σε τρίτο τέρμα. Από αριστερά ο Λαγδάρης έδωσε στον Βουκομάνοβιτς, αυτός «έσπασε» την μπάλα στον Κυρτέγο, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Πλέον το ματς είχε κριθεί, με τον Θησέα να προσπαθεί για τη γρήγορη μείωση στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτή δεν ήρθε, αφού στο 55’ χάθηκε από τον Βλάχο τεράστια ευκαιρία, ο οποίος με κενή ουσιαστικά την εστία, αφού ο γκολκήπερ Ράντος ήτα πεσμένος στο έδαφος, έστειλε την μπάλα πολύ άουτ. Στο 62’ ο Μπόρας είχε άλλη μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά να φεύγει άουτ κοντά από το δοκάρι.

Τελικά στο 70’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Ιωαννίδης από δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα και είπε «πάρε-βάλε» στον Βλάχο, που με κοντινό πλασέ σκόραρε. Από και κει πέρα ο Θησέας είχε στιγμές πίεσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Λάκης Μπακάλης είχε τον Ντάριο Βαν Ντε Γουΐχε στο τέρμα, τους Μπόρα, Διαμαντόπουλο (πλάγιοι μπακ), Ιακωβίδη, Ερρίκο Βαν Ντε Γουΐχε (σέντερ μπακ) στην άμυνα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Χατζησταμάτη, Οικονόμου και Κοτζαθανάση, στα άκρα τους Πέτση και Ιωαννίδη και φορ τον Βλάχο.

ΑΕ Καρίτσας: Ράντος, Δαλαμήτρας, Λαγδάρης (44′ λ. τ. Τροΐρης), Κωτσιόπουλος, Ζαφειρίδης, Οικονόμου, Δημητρουλόπουλος, Κυρτέγος, Βουκομάνοβιτς, Λουίς Φερνάντο, Αλεξίου

Θησέας Αγριάς: Ντάριο Βαν Ντε Γουΐχε, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Χατζησταμάτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ιωαννίδης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.