Δεν υπολογίζει σε Οικονόμου, Μπόρα και Δημητριάδη ο Θησέας

Απών ο τραυματίας Κώστας Οικονόμου

Επιτακτική θεωρείται η κατάκτηση του τριπόντου για τον Θησέα στο εντός έδρας ματς με τη Δήμητρα την Κυριακή. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τον Οπούντιο Μαρτίνου στην έδρα της και την ισοπαλία-δώρο στη Νέα Αρτάκη, καθώς μέχρι το 90’ κρατούσε το υπέρ της 0-1, αλλά χάρισε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό στους αντιπάλους του μετά από ολέθριο σφάλμα, θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. 

Από αυτή την προσπάθεια θα απουσιάζουν ο τραυματίας Οικονόμου που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς από το ζέσταμα του αγώνα με τη Νέα Αρτάκη, ενώ είχε επιλεγεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, και ο στρατευμένος Δημητριάδης. Παράλληλα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μπόρας, που ίσως είναι στην αποστολή, αλλά οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που έφεραν την αναγκαστική αλλαγή του στο ματς της πρεμιέρας δεν θα του επιτρέψουν κατά πάσα πιθανότητα να αγωνιστεί, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα πάρει άδεια από τη μονάδα του στο στρατόπεδο Γεωργούλα ο Κοτζαθανάσης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς, αφού  χρειάστηκε η εμπειρία του στο κέντρο.  Ωστόσο, ο παίκτης είναι σίγουρα πολύ πιο πίσω σε βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αφού δεν παρακολούθησε την προετοιμασία, αλλά σίγουρα είναι θετικό ότι πλέον έχει πάρει μετάθεση σε μονάδα της πόλης. 

Να τονιστεί ότι για τον Κώστα Οικονόμου αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε, για να γίνει γνωστό το διάστημα της αποθεραπείας του και πόσο θα λείψει συνολικά.

Στον Θησέα έχουν πάρει το μάθημά τους ότι στο φετινό τέταρτο όμιλο τα περισσότερα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και πως όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη αυτός και θα επικρατήσει και με αυτό το σκεπτικό θα μπουν και στον αγώνα με τη Δήμητρα. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.