Δεν υπολογίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τάσος Λαγός

Σε τέσσερις αυξήθηκαν πλέον οι «κομμένοι» στον Απόλλωνα Σμύρνης… Κι αυτό διότι οι Πατρίκ Βουό και Τάσος Λαγός ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζονται και ήρθαν να προστεθούν στη «μαύρη λίστα», στην οποία βρίσκονται ήδη οι Μπάμπης Παυλίδης και Θανάσης Καραγκούνης.

Και οι τέσσερις, μάλιστα, προπονούνται μόνοι τους και εκτός της υπόλοιπης ομάδας, ενώ τους έχει ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα επτά από τα έντεκα ματς πρωταθλήματος της Super League 2 και στα έξι ήταν βασικός.

Από εκεί και πέρα, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν με το «καλημέρα» της παρουσίας του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»… Ο Μάρκο Μπλάζιτς συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Λεβαδειακό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (10/1) με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2.

Στο παιχνίδι της Κρήτης, όμως, απών θα είναι και ο Χαβιέρ Εντουάρντο Ιριτιέρ, καθώς είναι ανέτοιμος ακόμα από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

πηγή: a-sports.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.