Δεύτερη φιλική ήττα στο 91′ για τον Διαγόρα

O Γιάννης Κυρίτσης πέτυχε το γκολ του Διαγόρα κόντρα στην Α.Ε. Καρίτσας

Μέχρι στιγμής ο Διαγόρας στα φιλικά του έχει κερδίσει με 0-3 τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο,  4-0 τον Πύρασο και 2-0 τον Τοξότη στο Στεφανοβίκειο, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Δήμητρα και τον Αετό Μακρυχωρίου στην έδρα του, ενώ ηττήθηκε στο γήπεδό του με 3-4 στις 29 Αυγούστου από τον Ολυμπιακό Βόλου κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Σχεδόν ένα μήνα μετά ηττήθηκε ξανά σε τεστ προετοιμασίας το Σάββατο (26/9) από την Α.Ε. Καρίτσας με 1-2 στο Στάδιο Βελεστίνου, το οποίο επέλεξε ο Στέλιος Αρσένος, γιατί έχει ανάλογες διαστάσεις και περιβάλλοντα χώρο με το γήπεδο των Ψαχνών,  όπου παίζει ο τοπικός Ηρακλής, που θα τους φιλοξενήσει στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Διαγόρας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τέρμα με εύστοχο πλασέ του Αλεξίου, ο οποίος πήρε την  ασίστ του Βολιώτη Ηλία Γκίκα στο 20’. Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος ο Γιάννης Κυρίτσης έκλεψε και δίνοντας φάλτσα στην μπάλα με το δεξί την έστειλε στο «παραθυράκι» για το 1-1. Η φιλική νίκη της Καρίτσας οφείλεται στο γκολ του Κωτσιόπουλου στο 91’ με σκαστό γυριστό σουτ.

Ο Στέλιος Αρσένος παρέταξε τη βασική ενδεκάδα με Αποστολίδη κάτω από τα δοκάρια, Καραμπούζη, Λάιο, Σπαθή και Κουρούμαλο στην άμυνα από δεξιά στ’ αριστερά, ενώ στο κέντρο Ζενούνης, Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι συνέθεταν την τριάδα στον άξονα. Τέλος Κουβελάς, Γ. Κυρίτσης στα άκρα και Αναστασίου στην κορυφή ήταν στην επίθεση. Ως αλλαγή πέρασαν στην επανάληψη οι Παναγιωτόπουλος, Σιόβας, Παπαγεωργίου, Καραμανλής, Γαλανόπουλος, Καλιακούδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.