Δεύτερη η Εθνική πόλο Γυναικών και περιμένει αντίπαλο

Η Εθνική Γυναικών διπλασίασε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού, επικρατώντας με 13-7 του Καζακστάν.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο Γ’ όμιλο και περιμένει τον αντίπαλό του στο χιαστί, που πιθανότατα θα είναι η Κίνα, με στόχο την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Εκεί, εφόσον προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ που αποτελεί και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Η Εθνική έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα κι έφτασε να προηγείται με 9-2, με πολύ καλή άμυνα κι εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου οι Καζάκες έτρεξαν σερί 4-0 μειώνοντας σε 9-6, αλλά η Ελλάδα αντέδρασε κι έφτασε στην άνετη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ομίλου η Ισπανία έκανε το 3/3, επικρατώντας με 19-6 της Κούβας και πήρε την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η σύνθεση της Εθνικής: Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Κώτσια 1, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 3, Κοτσιώνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.