Δεύτερη νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς

Στους αγώνες κατάταξης χάντμπολ

Ο Κένταυρος Αγριάς έδωσε τον δεύτερο αγώνα στον Α’ Υποόμιλο των αγώνων κατάταξης, καθώς νίκησε στο ΕΑΚ του Βόλου τον   ΑΣ Δία Μοσχάτου-Ταύρου και διπλασίασε τις νίκες του στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Σε ένα παιχνίδι που δεν ενδείκνυται για αγωνιστική κριτική, αφού η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη, η ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε 37-11. Η παρουσία και μόνο της ομάδας του Μοσχάτου όμως, που μπήκε στην διαδικασία να ταξιδέψει μέχρι τον Βόλο κάνοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα με υψηλό κόστος, στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος, τιμά τους ανθρώπους της και δείχνει σεβασμό στο άθλημα.

Ο Κένταυρος Αγριάς κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη εντός έδρας και θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην γενική κατάταξη του Α’ Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το σκορ του ημιχρόνου (17-4) είναι αντιπροσωπευτικό. Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το σύνολο του ρόστερ του. Το σύνολο των παιχτών κατάφερε να σκοράρει και η διαδικασία έλαβε τέλος με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το τελικό 37-11. Ο Πάσχος με 7 τέρματα κράτησε τα σκήπτρα στο σκοράρισμα ενώ διακρίθηκαν επίσης, οι Καλαποδάς, Τρουμπούκης και Λαζαρίδης.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης καταγράφεται η επανεμφάνιση του Κώστα Παναγιωτόπουλου στο παρκέ. Μετά από πολλά χρόνια απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό της ομάδας (στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τον Εύρυτο) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Κενταύρου.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το Σάββατο (1/4/2023)  για τους νεαρούς παίκτες του Κενταύρου, όπου στο ΕΑΚ θα φιλοξενηθεί η ομάδα του ΑΟ Πολιτείας.

Για τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου αγωνίστηκαν οι  Κούπας, Χανιάς, Αντωνιάδης 3, Χαλκιάς 3, Λαζάρου 4, Καλαποδάς 4, Ζαμάνης 4, Τρουμπούκης 4, Πάσχος 7, Λαζαρίδης 3, Ελευθεριάδης 3, Χιώτης 1 και Παναγιωτόπουλος 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.