Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα με την Αγία Αννα

Στο γήπεδο του Σαρακηνού στις 18.00

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο του Σαρακηνού απέναντι στην Αγία Άννα μετά τη νίκη με 0-2 επί της Φήκης στα Τρίκαλα. 

Το τεστ αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο που αποτελεί μία από τις βασικές ανταγωνίστριες των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκτήσει και παίκτες η μία της άλλης, αφού Σέττος και Πετράκος μεταπήδησαν στον Ολυμπιακό Βόλου και ο Κόλα στην Αγία Άννα.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 18.00 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορέσει να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ομάδα του από κοντά και να δει την καινούργια προσπάθεια που γίνεται με ένα ρόστερ που είναι ανώτερης κατηγορίας. 

Πολύ πιθανόν σήμερα να αγωνιστεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κώστας Καμπέρης του Σωτηρίου (στην ομάδα υπάρχει και ο ξάδερφός του Κώστας Καμπέρη του Αθανασίου), ενώ θυμίζουμε ότι τραυματίας είναι ο Κούλπας.

Να τονιστεί τέλος πως στον σημερινό φιλικό αγώνα, θα γίνει διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.