Δεύτερο σερί διπλό για τη Δήμητρα

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας διπλό πέτυχε η Δήμητρα επικρατώντας με 0-1 της ΑΟ Ν. Αρτάκης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λάμπος στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, σκοράροντας το δεύτερο τέρμα του στη Γ’ Εθνική και τα δύο με τη φανέλα της Δήμητρας. Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Αναστασίου πήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα της άμυνάς του, η μπάλα στρώθηκε στον Λάμπο και με προβολή προ του αντίπαλου τερματοφύλακα έκανε το 0-1.
Πλέον, μετά τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν τον Εθνικό Ν. Κεραμίδιου.
Δυστυχώς, με το τέλος του αγώνα, δύο φίλαθλοι της Δήμητρας που βρίσκονταν στις εξέδρες και επευφημούσαν τους παίκτες της ομάδας τους, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι χειροδίκησαν εναντίον τους.
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (88’ Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης (78’ Θωμαΐδης), Βουρδάκης (46΄Κρανάς), Καρράς, Λάμπος (65’ Μπέϊκος), Αναστασίου, Δημητρίου (65’ Σιώβας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.