Διαφωνεί με την έκτακτη Γ.Σ. η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη διαφωνία της και χαρακτηρίζει άκαιρη τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. στις 28 Δεκεμβρίου από την Ερασιτεχνική Νίκη με θέμα τον αγωνιστικό και διοικητικό απολογισμό για το ποδοσφαιρικό τμήμα της σεζόν 2015-16, αλλά και της φετινή, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Άκαιρη η Σύγκληση έκτακτης Γ. Σ. από την Ερασιτεχνική Νίκη με την χθεσινή της απόφαση για τις 28-12-2016 με θέματα της ημερησίας διάταξης τα δύο παρακάτω:

α) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

β) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μέχρι Δεκέμβριο 2016.

γ) Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ. 2 του καταστατικού που διαμορφώθηκε και αποφασίσθηκε την 11-11-2015, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται τακτικώς δύο φορές το χρόνο κατά τους μήνες Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, θέματα αυτής είναι κυρίως ο έλεγχος και η κρίση για τα πεπραγμένα του Δ,Σ, ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός, καθώς και η διενέργεια αρχαιρεσιών ανά διετία.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Σεπτεμβρίου κυρίως, είναι η έγκριση του προϋπολογισμού της επόμενης χρήσης.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η (ΔΗΘΕΝ) ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ …ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Σύμφωνα με το άρθρο 11. παρ. ζ) η Γ.Σ. αποφασίζει για τη συνέχιση ή μη της Διοικούσας Επιτροπής, εφόσον οι ενέργειες της δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 28 του παρόντος Καταστατικού.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. παρ. 11: Η Διοικούσα Επιτροπή οφείλει να καταθέτει αναλυτικό προϋπολογισμό σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 2 του παρόντος Καταστατικού, του εκάστοτε ανδρικού ή γυναικείου τμήματος προκειμένου αυτός να κατατεθεί προς έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο, του Σωματείου σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.