Διαγόρας Δρυοπιδέων: «Τα σενάρια εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ομάδων»

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων αντέδρασε στα σενάρια που τον θέλουν να προβιβάζεται (ή όχι) στην Basket League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που εδρεύει στο Αιγάλεω, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι όλα τα σενάρια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ομάδων. Παράλληλα, ο Διαγόρας ξεκαθάρισε ότι το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, θα γίνει γνωστό από την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων:

«Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε “περίεργα” παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα από το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις από την ΕΟΚ. Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί».