Διαγόρας Στεφανοβικείου: Σε αναμονή της ΓΣ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των μελών του Διαγόρα Στεφανοβικείου, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την παραμονή και αυτής της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και οι… καρδιές στη θέση τους, αφού η αγωνία ήταν αρκετά έντονη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο πλέον έφτασε η ώρα για τις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την εικόνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει, ωστόσο όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του προέδρου, Θανάση Πρασσά, αλλά και άλλων μελών του ΔΣ. Πάντως ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης αναμένεται να γίνει σύντομα και θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες εξελίξεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Δεδομένο είναι ότι θα ακολουθήσουν επαφές και με τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Αρσένο και με παίκτες, έστω και αν έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις, έχοντας διαμορφωθεί και οι στόχοι της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κανείς δεν θέλει εξάλλου να βιώσει τις φετινές οριακές καταστάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον Διαγόρα να προσπαθεί να κάνει την απόλυτη ανατροπή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα φέρει στο προσκήνιο νέα δεδομένα και αποφάσεις με βαρύνουσα σημασία…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.