Διακοπές από σήμερα στην ΑΕΚ

Από σήμερα (15/05) μέχρι και τις 27 Ιουνίου οι παίκτες της ΑΕΚ θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν επιστρέψουν για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Με βάση το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του, στις 27 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα περάσουν από γκρουπ.

Για μερικές ημέρες οι προπονήσεις θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους και στις 2 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας. Στο προπονητικό κέντρο όπου είχε διεξαχθεί και πέρυσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα «χτιστεί» για 4η σερί χρονιά και η εφετινή ΑΕΚ, με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» να είναι προγραμματισμένη για τις 16/07.

Οι ημερομηνίες, είναι ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχες του προηγούμενου καλοκαιριού, διότι συμπίπτει με ακρίβεια και η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2019/2020.

Συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου 2018 η Ένωση αντιμετώπισε την Σέλτικ στον Γ΄ προκριματικό του Champions League, ενώ την ίδια ημερομηνία θα παίξει εναντίον της ομάδας που θα στείλει η κληρωτίδα της UEFA στον Γ’ προκριματικό του Europa League.

Στο διάστημα της παραμονή της στην Πολωνία η ΑΕΚ θα δώσει τέσσερα ή, πέντε φιλικά, τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.