Διακρίσεις για τον ΕΟΣ Βόλου σε αγώνα για το 30ο Κύπελλο Boulder Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Ο ΕΟΣ Βόλου για μια ακόμη φορά είχε μεγάλες επιτυχίες στον αγώνα  για το 30ο Κύπελλο Boulder Αγωνιστικής Αναρρίχησης με συμμετοχή 143 αθλητών από όλη την Ελλάδα, Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Δάσος Κουρί, στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου από διάφορες κατηγορίες του αγωνίσματος, ο ΕΟΣ Βόλου κατέκτησε για μια ακόμη φορά την κορυφή όπως επισημαίνουν τα στελέχη του.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’, η Στυλιανή –Παναγιώτα Νέου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία, οι αθλήτριες Ευγενία Κόπανου και Μαρία Μαγγίτση κατέκτησαν την 8η και 13η θέση αντίστοιχα.

ΓΟ ΕΟΣ Βόλου μετρά και την κατάκτηση ενός χρυσού στους Παμπαίδες Β’ με τη συμμετοχή του Νικόλαου- Θεμιστοκλή Μιχαηλίδη. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές Μάριος Χατζούλης (9η θέση στην κατάταξη) και ο Χρήστος Σιδηρόπουλος (11η θέση) Στην κατηγορία Παμπαίδες Γ’, ο Παναγιώτης Κόπανος κατέκτησε την 3η θέση με μεγάλη επιτυχία και στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και οι αθλητές Αίας-Λουκάς Εσκουντέρο που κατέκτησε την 10η θέση και Δημήτρης Αντωνόπουλος (15η θέση).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας Boulder αποτέλεσε κριτήριο πρόκρισης για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων Boulder που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.