Διακρίσεις για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

Στους Χειμερινούς αγώνες Ανδρών-Γυναικών (OPEN)

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» συμμετείχε με τέσσερις αθλητές (Ιωαννίδη Ευτυχία, Ιωαννίδης Γεώργιος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Σούμπαση Λαμπρινή) στους πανελλήνιους Χειμερινούς αγώνες OPEN (όλων των αγωνιστικών κατηγοριών) που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη πόλη της Αθήνας στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου.
Στους αγώνες συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής Κολύμβησης, με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου μας πέτυχαν πολλά ατομικά ρεκόρ και αναδείχθηκαν σε υψηλές θέσεις πανελληνίως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» είναι ο μοναδικός κολυμβητικός σύλλογος της Θεσσαλίας που δύο αθλητές του έλαβαν το εισιτήριο για συμμετοχή με τις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες των κατηγοριών τους (Νεάνιδες και Παίδες) σε Πολυεθνείς Συναντήσεις
Συγκεκριμένα η αθλήτρια Ιωαννίδη Ευτυχία κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος των 200μ. μικτής ατομικής και έλαβε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος των 400μ. μικτής ατομικής καταλαμβάνοντας την 7η θέση πανελληνίως, πετυχαίνοντας τους καλύτερους χρόνους επιδόσεων στη κατηγορία της (Νεανίδων).
Επιτυχίες που της δίνουν το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Εφήβων-Νεανίδων στη Πολυεθνή Συνάντηση που θα διεξαχθεί 09-10 Απριλίου 2022 στο Kranj της Σλοβενίας.
Επίσης, έλαβε μέρος στον μικρό τελικό του αγωνίσματος των 100μ. υπτίου καταλαμβάνοντας την 10η θέση πανελληνίως.
Ο αθλητής Ιωαννίδης Γεώργιος έλαβε μέρος στον μικρό τελικό του αγωνίσματος των 200μ. ελευθέρου, καταλαμβάνοντας την 16η θέση πανελληνίως, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο επίδοσης στην κατηγορία του (Παίδες).
Επιτυχία που του δίνει το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Παίδων –Κορασίδων στην Πολυεθνή Συνάντηση που θα διεξαχθεί 09-10 Απριλίου 2022 στη Λεμεσό της Κύπρου.
Η αθλήτρια Σούμπαση Λαμπρινή έλαβε μέρος στον μικρό τελικό των 100μ. πεταλούδας, καταλαμβάνοντας την 16η θέση πανελληνίως.
Ο αθλητής Ιωαννίδης Ιωάννης κατέλαβε την 23η θέση πανελληνίως στο αγώνισμα των 400μ. μικτής ατομικής.

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο
Ο ΑΣ «Άξιον Εστί» εκφράζει συγχαρητήρια στους αθλητές και τους εύχεται να συνεχίσουν με αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες την αθλητική τους πορεία και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν αδιάλειπτα στον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ».
Τέλος, συγχαίρουμε τον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου μας κ. Αδαμόπουλο Δημήτριο, καθώς η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης και συστηματικής προσπάθειας, της οποίας προΐσταται και η οποία επιδιώκει όχι μόνο την άσκηση του σώματος, αλλά εξίσου την άσκηση του πνεύματος, όπως επίσης και την καλλιέργεια της αγάπης για άθληση και ευγενή άμιλλα. Αυτά είναι τα μέσα που οδηγούν τους αθλητές μας σε υψηλές διακρίσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.