Διακρίσεις και υποσχέσεις στο ταρτάν

Τι έκαναν οι αθλητές-τριες της Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου στο ΣΕΦ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μπορεί άλλα αθλήματα να έχουν καταστεί πιο δημοφιλή, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Στίβος παραμένει ο Βασιλιάς. Έτσι και οι αθλητές-τριες της Μαγνησίας που βρέθηκαν εκεί άφησαν υποσχέσεις.

Στα 60 μέτρα εμπόδια Ανδρών, ο Θανάσης Γεραμπίνης (Άτλας Βόλου) αναδείχθηκε τρίτος στον μικρό τελικό και όγδοος στην τελική κατάταξη με 8.79, ενώ η Δέσποινα Καυκούλα (Άτλας Βόλου) στα 60 μέτρα Γυναικών πέτυχε ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου με επίδοση 8.07.

Στα 3000 μ. Γυναικών σταθερή παρουσία αποτελεί η Ευσταθία Φλώρου (Νίκη Βόλου) που τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον τελικό με 10.00.08

Στα 60 μέτρα εμπόδια Γυναικών η Ελένη-Μαρία Βιδούρη (Άτλας Βόλου) ουσιαστικά εγκατέλειψε και ακυρώθηκε έχοντας ένα πρόβλημα στην εκκίνηση.

Υποσχέσεις άφησαν και οι αθλητές της Νίκης Βόλου στην κατηγορία Κ16. Ο Απόστολος Ιωαννίδης στα 60 μ.  και στο ίδιο άθλημα η Παρασκευή Καυκούλα πήρε την πέμπτη θέση, με την προσπάθειά τους να συνεχίζεται!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.