Διακρίσεις στο Πανελλήνιο για το Άξιον Εστί

Πολλά μετάλλια και ατομικά ρεκόρ κατέκτησε η αγωνιστική ομάδα του Αξιον Εστί συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που ξεκίνησε στη Λάρισα και συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ.

Η  Α’ φάση έλαβε μέρος στη Λάρισα το διήμερο 25-26 Ιουνίου, η αγωνιστική ομάδα πήρε μέρος με 8 αθλητές που συγκέντρωσαν 19 μετάλλια, εκ των οποίων 12 χρυσά, 6 ασημένια και 1 χάλκινο. Αξίζει να σημειωθεί πως καλύτερη αθλήτρια των αγώνων αναδείχθηκε βάσει των FINA points η Ευτυχία Ιωαννίδη, ενώ ο σύλλογος του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ  αναδείχθηκε 7ος στη γενική βαθμολογία, 8ος στη βαθμολογία των αγοριών και 4ος στη βαθμολογία των γυναικών ανάμεσα σε 23 συλλόγους.

Η συνέχεια δόθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η τελική φάση το τετραήμερο 13-16 Ιουλίου. Οι τέσσερις αθλητές του Αξιον Εστί που συμμετείχαν κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Αναλυτικά οι θέσεις και τα μετάλλια:

Ιωαννίδη Ευτυχία: 1η 400μ. μικτή-100μ. ύπτιο, 4η 200μ. μικτή

Ιωαννίδης Γιώργος: 1η 100μ. ελεύθερο, 3η 200μ. ελεύθερο, 5η 400μ. ελεύθερο (4.10.72)

Γκέκας Λάζαρος: 8η 100μ. πεταλούδα- 200μ. μικτή, 13η 50μ. πεταλούδα

«Οι αθλητές του συλλόγου μας έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση κάνοντας τρομερά ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν 4 μετάλλια στο σύνολο (2 χρυσά, 1 αργυρό, 1 χάλκινο). Στο σύνολο των πόντων και στη γενική των εφήβων και νεανίδων ο σύλλογος κατέκτησε την 21η θέση πανελλαδικά ανάμεσα σε 71 σωματεία της Ελλάδος. Έτσι λοιπόν με αυτές τις τεράστιες επιτυχίες κλείνει η πρώτη χρονιά λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος του Αξιον Εστί. Ο πρόεδρος και τα μέλη δίνουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις οικογένειές τους καθώς επίσης και στο προπονητή τους Δημήτριο Αδαμόπουλο για την οργανωμένη και σωστή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και αυτό άλλωστε φαίνεται από τα αποτελέσματα» αναφέρει ο σύλλογος.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.