Διακρίσεις αθλητών του ΕΟΣ Βόλου στο “Αθ. Λευκαδίτης” στο Βόλο

Σε δελτίο Τύπου του ΕΟΣ Βόλου για τις διακρίσεις αθλητών σε αγώνες αναρρίχησης με την επωνυμία “Αθ. Λευκαδίτης” τονίζεται:

“Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, με πλήθος κόσμου, εξελίχθηκε το 27ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευκαδίτης». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φτάνοντας τους 270 αθλητές από 30 σωματεία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο «Βάκης Παρασκευόπουλος», με διοργανωτές τον ΕΟΣ Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα.

Οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Βόλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας το Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους καθώς και στον προπονητή τους Νίκο Μαγίτση για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους.

Πρώτη θέση: Γεροβασίλη Όλγα (Κορασίδων Γ) , Μιχαηλίδης Νικόλαος – Θεμιστοκλής (Παίδων Δ)

Δεύτερη θέση: Θέου Αικατερίνα (Κορασίδων Δ)

Τρίτη θέση: Καραγιάννη Ευαγγελία (Κορασίδων Γ), Παλτατζής Παναγιώτης (Παίδων Α)

Τέταρτη θέση: Γεροβασίλη Άννα (Κορασίδων Β)

Πέμπτη θέση: Αναστασιάδου Ελισάβετ (Κορασίδων Δ), Καραμανιώλας Χάρης (Παίδων Α)

Έκτη θέση: Καρκατσέλη-Χατζηπαναγιώτου Μαρία (Γυναικών), Χατζόπουλος Αχιλλέας (Νέων Α)

Επίσης συμμετείχαν ανά κατηγορία οι:

Κορασίδων Γ: Μαγγίτση Μαρία, Αναστασιάδου Δέσποινα

Κορασίδων-Παίδων Β: Μαραγαριτοπούλου Ελένη, Γκαβαρδίνας Χρήστος, Ντόντος Φώτης

Κορασίδων Α: Κουδουρίδου Άνναροουζ

Νέες Νέοι Β: Εμβαλωτή Σοφία, Φεργάδη Φωτεινή, Τσάτσης Δημήτρης

Νέοι Α: Καραμανιώλας Ίωνας

Ο Ε.Ο.Σ. ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Θεόδωρο Τσαβδαρίδη Έφορο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ε.Ο.Ο.Α, τον έφορο του τμήματος Ν. Κοντό και τον κ. Ν. Γλιάτη, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για τη βοήθεια του όπου του ζητήθηκε και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας πάλι στο Βόλο, όπου θα πραγματοποιήσουμε με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης , την οποία θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε, τους Πανελληνίους Αγώνες.

Επιπλέον, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού διεξήχθησαν το τριήμερο 5 με 7 Απριλίου, αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος στη Χιονοσανίδα και το Ελεύθερο σκι. Ο αθλητής μας Τάσος Ζαρκάδας κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδος Χιονοσανίδας στο αγώνισμα του bordercross. Παράλληλα, οι αγώνες ήταν και διεθνείς με συμμετοχές από Πολωνία και Ουκρανία δίνοντας στον αθλητή μας την 3η θέση στην κατάταξη του διεθνή αγώνα. Με τους αγώνες αυτούς έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για το Ελληνικό πρωτάθλημα Χιονοδρομίας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.