Διακρίσεις σε Προσοτσάνη και Κομοτηνή για τον ΕΟΣ Βόλου

Στην Προσοτσάνη και την Κομοτηνή για το 19ο κύπελλο Bouldering και το 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης νέων αγωνιστικής αναρρίχησης, ταξίδεψε ο Ε.Ο.Σ Βόλου το τριήμερο 7-8-9/9/2018, όπου συμμετείχε με 13 αθλητές στους τελευταίους αγώνες για το 2018 και γύρισε με πολλές διακρίσεις στις αποσκευές του, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά.

Παράλληλα με το ελληνικό πρωτάθλημα Bouldering διεξήχθη και το Βαλκανικό με συμμετοχές αθλητών από: Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σκόπια. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύο απαιτητικά αγωνίσματα το Boulder και τη Δυσκολία.
Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών είναι οι εξής:
Γεροβασίλη  Όλγα (κατηγορία Ζ νέες) τρία χρυσά μετάλλια και δύο κύπελλα, 1η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα Boulder, 1η θέση στο κύπελλο Ανάπτυξης, 1η θέση στο σύνολο δυσκολία.
Γεροβασίλη Άννα (κατηγορία Ε Νέες) δύο ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο, δεύτερη θέση στο κύπελλο Ανάπτυξης, δεύτερη θέση στο σύνολο δυσκολία, τρίτη θέση στο βαλκανικό Boulder
Τσιάρας Βασίλης (κατηγορία Δ Νέοι) ασημένιο μετάλλιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.
Χατζόπουλος Αχιλλέας (κατηγορία Β Νέοι) χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο δυσκολία.
Τζώρτζη Όλγα (κατηγορία Ε Νέες) χάλκινο μετάλλιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.
Λημναίος Ορέστης (κατηγορία Ζ Νέοι) δύο χάλκινα μετάλλια στο σύνολο δυσκολία και στο Ελληνικό πρωτάθλημα Boulder.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι:
Κουθουρίδου Άννα Ρόουζ, Βογιατζή Κυβέλη, Καρκατσέλη Μαρία, Γλιάτης Βασίλης, Καραμανιώλας Ιωνας, Καραμανιώλας Χάρης, Μαγγίτσης Απόστολος, οι οποίοι και στα δύο αγωνίσματα είχαν εξαιρετική παρουσία.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στον προπονητή Νίκο Μαγγίτση, που με επιμονή και υπομονή κρατάει την ομάδα του συλλόγου ψηλά.
Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με την ελπίδα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο κλειστό γυμναστήριο Αδαμόπουλου.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.