Διακρίσεις των αθλητών του Άτλαντα στο Άργος Ορεστικό

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο Άργος Ορεστικό, πριν μερικές μέρες, η Αθλητική Ακαδημία “Άτλας Βόλου” όχι μόνο συμμετείχε στους αγώνες, αλλά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, χάρη στις επιδόσεις των αθλητών της.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου:

“Ακόμη μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου είναι γεγονός. Αυτή τη φορά τα καταφέραμε περίφημα και στη μεγάλη κατηγορία των Ανδρών-Γυναικών.

Με 36 βαθμούς, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας κατέλαβαν την πρώτη θέση από τα σωματεία της Μαγνησίας και την όγδοη συνολικά, στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα (Α’ φάση) που έγινε στο Άργος Ορεστικό.

Συγκεκριμένα:

Η τεράστια αυτή αθλήτρια που ακούει στο όνομα Βέργου Κατερίνα έκανε επίδοση 6,02 m. και πήρε το αργυρό μετάλλιο. Αν αναλογιστεί κάνεις ότι αυτός ήταν ο πρώτος ουσιαστικά αγώνας της στον ανοικτό στίβο μετά από απουσία δύο χρόνων, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως στη συνέχεια θα φτάσει πολύ πιο μακριά. Αυτή τη στιγμή η επίδοσή της είναι η τρίτη καλύτερη σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Θωμάς Κεχαγιάς, ένας γίγαντας στο κορμί και στη ψυχή, που συνεχίζει να μας συγκινεί στα 41 του χρόνια, έκανε επίδοση που αποτελεί όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη σφαιροβολία (13,28 m.) και πήρε την τέταρτη θέση.

Με μια πάρα πολύ καλή επίδοση (50,97) τερμάτισε στην πρώτη του κούρσα στα 400m. ο Ευάγγελος Ευαγγέλου και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι σίγουρο πως σε σύντομο διάστημα θα κατέβει ακόμη και τα 50 δευτερόλεπτα, αφού το μόνο που του λείπει είναι αγώνες και εμπειρία στο τόσο δύσκολο αυτό αγώνισμα.

Ο Δημήτρης Αβδελάς, αν και 17 χρόνων, τα κατάφερε περίφημα και στην κατηγορία των Ανδρών και με επίδοση 13,37 m. πήρε την έκτη θέση στο άλμα τριπλούν.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ100 των γυναικών, τα κορίτσια μας, Βέργου Κατερίνα, Σίσσυ Καυκούλα, Ανδριάνα Καυκούλα και Χαϊδεμένη Μπατσκίνη κατέλαβαν την έκτη θέση με επίδοση 52,48.

Για την εμπειρία και μόνο αγωνίστηκαν στα 100 m. ο Γιάννης Σαμαράς και ο Θεοδόσης Σπανός, με επιδόσεις 12,23 και 12,78 αντίστοιχα, αφού λίγες ώρες αργότερα μαζί με τον Ευαγγέλου και τον Αβδελά κατέλαβαν την όγδοη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100m., με επίδοση 46,34.

Την πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία των γυναικών είχε η Ταστεμερίδη Ευαγγελία, που αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, έγινε και το πένταθλο των Παγκορασίδων. Σ’ ένα πολύ επίπονο αγώνισμα, αφού έπρεπε σε λίγες μόνο ώρες να αγωνιστούν σε πέντε αγωνίσματα (80 εμπόδια, άλμα σε μήκος, σφαιροβολία, ακοντισμός και 600m.) οι μικρές μας Ατλαντίδες τα κατάφεραν περίφημα! Η Ντίνα Ζακί κατέλαβε την όγδοη θέση, με επίδοση 2930 βαθμούς και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η Γκλαντιόλα Πάσα με 2278 βαθμούς πήρε την 17η θέση σε σύνολο 30 κοριτσιών.

Όλα όμως τα παραπάνω δε θα είχαν καμία σημασία, αν δεν τα κάναμε με χαρά, λαχτάρα και πάθος κι αν δεν είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Για όλους εμάς στον Άτλαντα, ο στόχος είναι και θα είναι πάντα ένας, να κάνουμε με χαρά και πάθος αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Έτσι κάθε παιδί που δίνει την ψυχή του στο Στίβο είναι για μας ένας μεγάλος πρωταθλητής, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές της Ακαδημίας μας που καθημερινά τα καθοδηγούν”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.