Διακρίσεις των ιστιοπλόων του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. στο Γαλαξίδι

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα «Θέμης Λεμπεσόπουλος» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γαλαξιδίου για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7. με ένα αθλητή στα laser και πέντε αθλητές και μια αθλήτρια στα Optimist. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 4 ιστιοδρομίες.

Στην κατηγορία optimist η αθλήτρια Βιολέτα Αντωνοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στην κατηγορία laser 4.7 ο αθλητής Γιώργος Δεληγιάννης κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Οι αθλητές Γιάννης Σάρκος, Νίκος Σάρκος, Γιώργος Βλάχος Σπύρος Μπαλώνης κατέλαβαν καλές θέσεις, ενώ πολύ θετική ήταν και η συμμετοχή του Πάρη Μορφωνιού στον πρώτο του αγώνα.

Στον αγώνα επίσης συμμετείχαν ο Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης, ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας “Αλκυών”, ο Ναυτικός Όμιλος Αιγίου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας. Η διοργάνωση του αγώνα από τον Ν.Α.Ο. Γαλαξιδίου ήταν εξαιρετική.

Στους πρώτους κάθε κατηγορίας δόθηκαν αναμνηστικά από τη συλλογή του αείμνηστου Θέμη Λεμπεσόπουλου. Ο Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Περιβολιώτη και τους αθλητές-τριες για τις επιτυχίες τους και την αθλητική συμπεριφορά τους!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.