Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία σε ένα φιλικό παιχνίδι ο ΝΠΣ Βόλος…

Nέα φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος από την Βελγική Ντάινζε, στο 3ο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι «κυανέρυθροι» έδειξαν κουρασμένοι υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν την ίδια καλή εικόνα των πρώτων φιλικών.

Όπως αναφέρεται στο πρώτο ημίχρονο ο ΝΠΣ αντιμετώπισε δυσκολίες κυρίως στην ανάπτυξη με συνέπεια να δημιουργήσει λιγοστές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο 41ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Στάιλενς. Ωστόσο ο Κλέιμαν απέκρουσε και πέναλτι των Ολλανδών, που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η εικόνα του φέρεται να βελτιώθηκε, δημιούργησε περισσότερες καλές προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 84ο λεπτό μάλιστα, ο Μπαριέντος αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Βέβαια, ο ΝΠΣ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία (σε ένα φιλικό παιχνίδι…) υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες εκνευρίστηκαν από τη διαιτητική τριάδα, για την οποία η ΠΑΕ αναφέρει ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η πλευρά του ΝΠΣ Βόλος…

Η σύνθεση του ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Λογαράς, Βοικτόφσκι, Κούζντρα, Τριανταφύλλου, Ακριβόπουλος.

Η σύνθεση της Ντάινζε: Ντούτο, Γιάνσες, Ντελούζ, Πραιτσινένκο, Μπλόντελε, Μπιζιμανά, Λεκοντέ, Σαλούκ, Ντανσοκό, Στάιλενς, Μέρτενς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.