Διανυκτέρευση στην Καστοριά για τη Νίκη, στην αποστολή Παρασκευάς και Σιμάκης

Ο Χρήστος Σιμάκης

Τον Αριστοτέλη Φλώρινας εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Κυριακή η Νίκη Βόλου για τη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν από το ρεπό τους και θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο εκτός έδρας, παραμένοντας για μία ακόμη αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένοντας το αποτέλεσμα του τοπικού ντέρμπι των Τρικάλων ανάμεσα στο συμπρωτοπόρο Αίολο και τους Ικάρους.

Η αποστολή της Νίκης θα διανυκτερεύσει το Σάββατο στην Καστοριά σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ενώ σ’ αυτή θα συμπεριληφθούν και ο Σιμάκης (φωτό), που προέρχεται από βαρύ διάστρεμμα και κάνει μόνος του τρέξιμο, αλλά και ο Παρασκευάς που έχει το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο και απείχε περίπου ενάμιση μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πλέον προπονείται, αλλά σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, μπαίνοντας πάντως και στο διπλό. Τη μέρα του αγώνα θα πάρει απόφαση ο Γιώργος Κοσμάτος αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Φυσικά με την ομάδα θα είναι και ο Μαυροφώτης, ο οποίος επέστρεψε μετά από τρία χρόνια σε αυτήν και ήταν στον πάγκο στο τελευταίο ματς έδρας με τον ΑΓΣΙ, προσφέροντας πλέον ακόμη μία λύση στους ψηλούς. Στον Βόλο θα μείνει ο 15χρονος Δελεντζές, που έχει υποχρεώσεις με τις ομάδες υποδομών της Νίκης.  

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.