Δίας Δίου-ΓΣ Αλμυρού: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – Αλμυρός ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός του Αλμυρού Στέλιος Αρσένος.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Ηλίας Μανίκας, ενώ την αντίστοιχη των φιλοξενούμενων ο Αργύρης Κυριάκος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:
Στέλιος Αρσένος: «Να ευχαριστήσουμε αρχικά τον Δία Δίου για τη φιλοξενία που μας παρείχε. Σήμερα δείξαμε πραγματικά ότι είμαστε ζωντανοί παρά τα προβλήματά μας. Και όταν λέω προβλήματα δεν εννοώ αγωνιστικά, εννοώ προβλήματα της ομάδος. Εμείς είμαστε εδώ στρατιώτες και θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος. Το μόνο που θέλω να πω για σήμερα είναι πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είναι κύριοι, έδειξαν πάθος και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Παναγιώτης Παρασίδης: «Θα ήθελα να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στον αντίπαλο και στο συνάδελφο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους και για τη δίκαιη νίκη τους. Νομίζω ότι αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα πισωγύρισμα για εμάς σε σχέση με τα δύο προηγούμενα με την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Μάλλον οι σειρήνες που ακούγονταν όλη την βδομάδα μας επηρέασαν αρνητικά. Νομίζω ότι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παρόλο που πετύχαμε γκολ πρώτοι και υπήρχε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο όπου και δεν κινδυνεύσαμε, ήταν καθοριστικό το γκολ που δεχθήκαμε στο 46’. Αυτό το γκολ γιγάντωσε τον αντίπαλο και τη διάθεση του να παίξει ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ εμάς μας έριξε. Σε ένα καλό μομέντουμ που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραραν για δεύτερη φορά και οι όποιες προσπάθειές μας στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο που ήταν συγκινητικές δεν είχαν αποτέλεσμα και δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Το παιχνίδι τελειώνει για εμάς εδώ, από σήμερα κιόλας είναι χρέος μας να συγκεντρωθούμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Χάσαμε μία μάχη σήμερα, κάναμε ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά δεν τελείωσε ο πόλεμος. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Αργύρης Κυριάκος: «Όπως είπε και ο προπονητής μου πριν, ήρθαμε με πολλά προβλήματα εδώ σήμερα και αυτό αποδείχθηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Βέβαια ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και αυτό το λένε και τα αποτελέσματα που έχει μέχρι σήμερα, δεν είναι τυχαίο που μόνο ο πρωτοπόρος Πιερικός είχε πάρει τη νίκη εδώ μέσα. Είναι ένα πολύ έμπειρο σύνολο που μας έβαλε δύσκολα, αλλά είχαμε τη διάθεση και κακά τα ψέματα το ποδόσφαιρο θέλει δυνατότητες, τύχη και πολλά. Όλα παίζουν το ρόλο τους σε μια νίκη. Και εμείς τα είχαμε. Πολύ σημαντικό τρίποντο για εμάς, για τους εαυτούς μας πρωτίστως. Περάσαμε πολύ δύσκολη βδομάδα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που είναι πάντα εδώ στα δύσκολα, γιατί αυτός ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος λόγος που είμαστε εδώ σαν ομάδα. Και κατά κύριο λόγο και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που μας στήριξαν στα δύσκολα. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, πηγαίνουμε στο επόμενο που είναι ένα τοπικό ντέρμπι για εμάς με τον Διαγόρα. Κρατώ τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας έβαλε δύσκολα. Υπήρχαν ματς μέχρι σήμερα που τα χάσαμε από τα δικά μας λάθη, σήμερα αν χάναμε θα χάναμε από την ποιότητα των αντίπαλων ποδοσφαιριστών πιστεύω. Ευχαριστούμε επίσης τον Δία για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Ηλίας Μανίκας: «Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη που πέτυχε σήμερα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την οποία προσπάθεια κάναμε σήμερα. Σίγουρα δεν πιάσαμε τα στάνταρ των προηγουμένων αγώνων στην έδρα μας. Πιστεύω πως το κομβικό σημείο του ματς ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Και αυτό φάνηκε και από την ψυχολογία μας και μέσα στα αποδυτήρια που μπήκαμε λες και χάσαμε… Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας και δίκαια ο αντίπαλος προηγήθηκε στο σκορ. Προσπαθήσαμε ανορθόδοξα να πιέσουμε, είχαμε και ένα δοκάρι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος στις λεπτομέρειες άξιζε το παιχνίδι.
Είναι ένα αποτέλεσμα που μας πάει αρκετά πίσω αλλά εδώ είμαστε να το παλέψουμε, να δουλέψουμε και να πάμε παρακάτω. Ξεχνάμε το αποτέλεσμα και προχωράμε όπως κάνουμε κάθε Κυριακή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.