Διάστρεμμα ο Ροχάνο πριν τον αγώνα της Νίκης στη Βέροια

Ο Αντόνιο Ροχάνο
Ετοιμάζονται για δύσκολο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι»

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου και μάλιστα τα μέλη της ομάδας έλεγαν να μην τους… ματιάσουν, ωστόσο το διάστρεμμα που υπέστη ο Αντόνιο Ροχάνο έρχεται να διαταράξει κάπως αυτήν την ηρεμία.

Η ηρεμία είχε φέρει και την πληρότητα στις τάξεις της Νίκης Βόλου και στην προετοιμασία της ομάδας για δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στο προσκήνιο. Προφανώς, ο Ροχάνο δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής στη Βέροια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, οπότε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναμένεται να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν κατά τη διάρκεια της Παρασκευής την επιστροφή των Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά από την Αφρική, όπου βρέθηκαν για να πάρουν μέρος στα παιχνίδια της Ισημερινής Γουινέας με αντίπαλο τη Μποτσουάνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εφόσον η άφιξή τους γίνει κανονικά, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή μετά από τη συμμετοχή τους στην προπόνηση του Σαββάτου, και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα κρίνει την τελευταία στιγμή αν αξίζει ν’ αλλάξουν τα πλάνα του για να τους χρησιμοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση κανείς στην πλευρά της Νίκης δεν ξεγελιέται από τη χαμηλή βαθμολογική θέση της Βέροιας. Όλοι αναμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.