Διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ και SUP από τον ΝΟΒ-Α

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου-Αργοναύτες διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες Κανόε-Καγιάκ και SUP που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ακτή ΝΟΒ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων, για το κανόε-καγιάκ οι όμιλοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον ΝΟΒΑ μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο e-mail του συλλόγου [email protected] , ενώ για τυχόν πληροφορίες μπορούν ν’ απευθύνονται  στον έφορο Βασίλη Σουγγάρη στο τηλ. 6948529773.

Η κλήρωση των Σειρών και Διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΝΟΒ-Α την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και η τεχνική σύσκεψη στον ίδιο χώρο το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:30.

Για το Κανόε-Καγιάκ ο στίβος απόστασης 200  μέτρων θα ορισθεί με σημαδούρες εκκίνησης και τερματισμού, ενώ δεν θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές εντός αυτού.

Όσον αφορά το SUP, η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα sprint 200 μέτρων, αλλά και μεγάλης απόστασης 7 χιλιάδων μέτρων, καθώς και χιλίων μέτρων για αγόρια και κορίτσια έως 15 ετών. Οι όμιλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο προαναφερθέν e-mail του συλλόγου. Ενώ για τυχόν πληροφορίες μπορούν ν’ απευθύνονται στον προπονητή Γιώργο Ράιο (6972934764) ή στον Γεν. Γραμματέα Χρήστο Καλλιώρα (6973223672).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.