Διασυλλογικοί αγώνες Καράτε στην Αγριά

Την Κυριακή στις 18/02/2024  θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς  Βόλου οι Διασυλλογικοί αγώνες Καράτε «KENTAVROS CUP», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και τον  ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ».

Η Μαγνησία θα  υποδεχθεί αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία ενόψει επικείμενων μεγάλων διοργανώσεων και θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατοίκους του νομού να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων να βρίσκεται μεταξύ των συνδιοργανωτών ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και τις οικογένειές τους, συμπληρώνοντας: “Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίζει πάντα  την προσπάθεια που κάνουν τα αθλητικά σωματεία, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι φορείς του αθλητισμού”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.