Δείχνει την ποιότητά του ο Μπρίτος στις προπονήσεις

Μπορεί για γραφειοκρατικούς λόγους να μην έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ιστιαία, αλλά ο Γκουστάβο Μπρίτος δείχνει πως, όταν λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα του, θα προσθέσει ακόμη μία λύση ποιότητας στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Αργεντινός περιφερειακός επιθετικός, επειδή ήταν πίσω στην προετοιμασία, όταν χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά με Ρήγα Φεραίο και Απόλλωνα Σμύρνης, παρουσίασε ένα μέρος των ικανοτήτων του, αλλά φαινόταν ότι είχε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προϊόντος του χρόνου και με τη σωστή δουλειά που έκανε έχει αρχίσει και ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο σημείο που θέλει το προπονητικό τημ σε ό,τι αφορά τον βαθμό ετοιμότητας. Έτσι, άπαντες μέσα στην ομάδα εκφράζουν την πίστη πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού στις προπονήσεις τουλάχιστον ξεδιπλώνει τις μεγάλες του αρετές.

Ο Π. Τζαναβάρας πιστεύει ότι η θέση του Μπρίτος είναι είτε δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2, αφού δεν είναι σίγουρα ο κλασικός φορ, όπως είναι ο Φλίγκος και ο Αναστασίου, είτε λίγο πίσω από τον φορ σε σύστημα 4-4-1-1, καθώς είναι παίκτης διεισδυτικός, έχει τη δυνατότητα να παίξει στο ένας εναντίον ενός λόγω της καλής του ντρίμπλας, ενώ διαθέτει και καλή πάσα, προκειμένου να αξιοποιεί και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του. Αναμφίβολα, ο Μπρίτος και ιδιαίτερα σε ματς με πιο ποιοτικούς αντιπάλους και πιο απαιτητικά σε σχέση με ομάδες, όπως ο Αστέρας Πετριτή και η Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας θα χρειαστεί και όλοι αναμένουν να λυθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που τον αφήνουν εκτός επίσημων αγώνων, κάτι που θα γίνει από την επόμενη αγωνιστική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.