Διεκδικούν μετάλλιο οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ, Καράγγελου-Φραγκάκη

Στον τελικό η Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Την 4η θέση πήρε η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού και προκρίθηκε στον τελικό (όπου πάνε, βέβαια και οι εννέα ομάδες που μετείχαν στον προκριματικό) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης. Σε αυτή μετέχουν και οι δύο βολιώτισσες αθλήτριες του ΝΟΒΑ, Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου, καθώς και οι συναθλήτριές τους Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς. Τα κορίτσια της καλλιτεχνικής εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία «Ίκαρος» και βαθμολογήθηκαν με 88.0000 βαθμούς, περνώντας ως 4η στον τελικό της Δευτέρας, 15 Αυγούστου.
Η Ουκρανία ήταν πρώτη με τους 94.7000 βαθμούς και βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε τροχιά χρυσού μεταλλίου. Η Ιταλία δεύτερη 91,7333 β. και η Γαλλία τρίτη με 89,5000 β.
Σε λίγα λεπτά της ώρας και συγκεκριμένα στις 16:00, αγωνίζονται οι Ευαγγελία Πλατανιώτη/Σοφία Μαλκογεώργου στον τελικό του Ελεύθερου ντουέτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.