Διέκοψε το καλό του σερί ο Διαγόρας, που ηττήθηκε με 4-1 στην Τσαριτσάνη  

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε στην Tσαριτσάνη ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και έτσι διεκόπη ένα καλό σερί που είχε η ομάδα του Στέλιου Αρσένου με δύο νίκες και μία ισοπαλία στην τελευταία τριάδα αγώνων. Ως το 77’ που έγινε το 2-0 ο Διαγόρας ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά από εκείνο το σημείο μέχρι και τις καθυστερήσεις δέχτηκε τρία γκολ στις αντεπιθέσεις, ενώ ενδιάμεσα πέτυχε ένα με τον Αλέκο Αναστασίου, ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1.

Ο Διαγόρας βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς με πανέμορφο σουτ ο Δραχαλίβας στο 9ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Πρίφτη, κάνοντας το 1-0. Στο 25’ μάλιστα ο Πρίφτης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Μουλτσιά και έτσι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σέντρα-σουτ του Κουβελά.

Ο Διαγόρας κι ενώ είχε την κυκλοφορία της μπάλας στην επανάληψη, την «έπαθε» στο ανοιχτό γήπεδο, καθώς βγήκε μπροστά, για να πιέσει, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ήταν ευάλωτος στις κόντρα επιθέσεις των γηπεδούχων. Σε μία τέτοια στο 77’ ο Μουλτσιάς διήνυσε το μισό γήπεδο με την μπάλα, έφτασε απέναντι από τον Πρίφτη και με διαγώνιο σουτ τον νίκησε για το 2-0. Στο 83’ ο Δραχαλίβας τροφοδοτήθηκε από τον Γκαμπέτα στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα και πλάσαρε εύστοχα (3-1), πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ένα λεπτό μετά ο Αναστασίου σημείωσε το 3-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το 3-1 και στο 91’ ο Μπάμης μετά από ασίστ του Γκαμπέτα διαμόρφωσε το θριαμβευτικό 4-1 για τους Τσαριτσανιώτες.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Μάρκο, Καρλιάμπας, Γαλάνης, Μπάμης, Δραχαλίβας, Γκαμπέτας, Καραλούλης, Μουλτσιάς (79′ Ντούφας), Μπαλογιάννης, Τόλιος (66′ Δραγατσίκης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Γιαουπλάρι (75′ λ. τρ. Κ. Καραπλιάγκος), Σπαθής (63′ Κυριάκος), Λάϊος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (80′ Αλαμάνης), Αλεξίου, Αναστασίου, Ζιάκας (74′ Καλύβας), Μπλέντι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.