Διετές συμβόλαιο για τον Κρητικό στον ΝΠΣ Βόλος

Την ώρα πάντως που σε καθαρά αγωνιστικό πλαίσιο ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να κλείσει τη χρονιά με τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναιτωλικό που απομένουν, προχωρά και ο σχεδιασμός, καθώς ο Τάσος Κρητικός φέρεται να υπέγραψε ήδη συμβόλαιο δύο ετών με τον σύλλογο και ετοιμάζεται να ενταχθεί στο δυναμικό του, ενώ οι αποχωρήσαντες παίκτες αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Έτσι, μετά τον Μάντζη και ο Οικονόμου φαίνεται ότι έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας του Γιάννη Πετράκη. Οπότε δεν αποκλείεται οι δύο πρώην συμπαίκτες στον ΝΠΣ Βόλος να βρεθούν μαζί και πάλι στην ίδια ομάδα.

Όσον αφορά τον Κρητικό, ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τη Δόξα Δράμας (20 συμμετοχές – 5 γκολ) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκό. Ο Κρητικός πάντως έχει δείξει ότι είναι μαχητής, καθώς ξεπέρασε κάθε πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και η υγεία του αποκαταστάθηκε πλήρως, έχοντας επιστρέψει 100% στο ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.