Διεθνές τουρνουά σκακιού τον Αύγουστο στον Βόλο από τη Σ.Ε.Β.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου διοργανώνει τον Αύγουστο Διεθνές ατομικό σκακιστικό τουρνουά 9 γύρων και καλεί τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς σκακιστές σε μια συνάντηση με καλοκαιρινή διάθεση.

Το «1ο Διεθνές ανοικτό ατομικό τουρνουά 2019 Σ.Ε. Βόλου 2019» με διεθνή (F.I.D.E.) και εθνική (Ε.Σ.Ο.) αξιολόγηση θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, από Κυριακή 18 έως Κυριακή 25 Αυγούστου 2019. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε αίθουσες του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας στο ανακαινισμένο κτίριο της παλιάς καπνοβιομηχανίας «Ματσάγγου».

Υποστηρικτές του τουρνουά είναι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων, ο Δήμος Βόλου, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Το υποστηρίζουν επίσης η Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας και με δωρεές, το Σκακιστικό κέντρο Ελλάδος, ο χωριάτικος ξυλόφουρνος Ιωαννίδη και το gre.a.t. professional training.

Στους νικητές του τουρνουά θα απονεμηθούν βραβεία και έπαθλα αξίας 1500€ συνολικά!

Για τον Α’ όμιλο, στον 1ο νικητή έπαθλο 500€, στον 2ο νικητή 300€ και στον 3ο νικητή 200€. Ακολουθούν, στον 4ο 100€ και στον 5ο και 6ο νικητή από 50€. Για τις θέσεις μετά την 3η της γενικής βαθμολογίας στην 1η γυναίκα ή νεάνιδα, έπαθλο 100€. Στον 1ο  βετεράνο S60, στον 1ο νέο /α  U18, στον 1ο νέο /α U16 και στον 1ο ή στην 1η σκακίστρια της Σ.Ε. Βόλου χωρίς άλλη βράβευση από 50€.

Για τον Β’ όμιλο, στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατηγορίας από ένα σκακιστικό βιβλίο. Θα βραβευθούν και οι πρώτοι νέοι ή νέες των κατηγοριών U14, U12 και U08-U10.

Ολόκληρη την προκήρυξη θα βρει κανείς μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/

Συνεχείς ενημερώσεις για το τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/sevolou και στο http://chess-results.com/tnr454396.aspx?lan=19

Για το παράβολο συμμετοχής υπάρχει έκπτωση 10% στα μέλη της οικογένειας και για όσους καταβάλλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους έως τέλος Ιουλίου προβλέπεται έκπτωση 10%.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.