Διεθνής συνεργασία με τη ρουμάνικη Κραϊόβα για την Α.Ε. Διμηνίου

Διεθνή συνεργασία με τη ρουμάνικη Κραϊόβα συνήψε η Α.Ε. Διμηνίου σε επίπεδο ακαδημιών. Αναλυτικά:

“Η ΑΕ Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός ανακοινώνει συνεργασία με τη ρουμανική ομάδα ΦΚ Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Συγκεκριμένα θα δοθεί σειρά φιλικών παιχνιδιών με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας, ενώ η ΑΕΔ είναι καλεσμένη στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του ρουμανικού συλλόγου. Αντίστοιχα, η Ακαδημία του ρουμανικού συλλόγου θα βρεθεί στον Βόλο, φιλοξενούμενη της ΑΕΔ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα είναι μια ρουμανική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα από την Κραϊόβα. Είναι η πρώτη ρουμανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1982-83. Το 1991 η ομάδα διαλύθηκε. Στη θέση της δημιουργήθηκε η ΦΚ Ο Κραϊόβα 1948, η οποία διαλύθηκε το 2011. Το 2013 ο αθλητικός σύλλογος Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα αναδημιούργησε το ποδοσφαιρικό του τμήμα”.

Να τονιστεί ότι η Α.Ε.Δ. για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ έχει ανακοινώσει τις μεταγραφές των Δημήτρη Καμένου και Θάνου Τσουκαλά, που προέρχονται από την Ακαδημία του Ερμή και είναι γεννημένοι το 2001, και τους 15χρονους Άγγελο Τσιάμη από την Αγία Άννα και Θανάση Αδάμο από τον Ερμή.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Διμηνίου, Δημήτρης Μπράτσος, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του Ανδρομάχη έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.