Δίκαιη επικράτηση με ανατροπή για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 2-1 την ΑΣΑ

Δίκαιη επικράτηση για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που κατέβαλε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 εντός έδρας, κάνοντας την ανατροπή, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο δύο λεπτά μετά, στο 13’, ισοφάρισε με τον Βανγκέλι και στο τέλος του πρώτου μέρους ανέτρεψε το σκορ με τον Κοντοβά.

Η Αναγέννηση προηγήθηκε νωρίς, αλλά ήταν άμεση και η απάντηση του Γ.Σ. Αλμυρού. Αρχικά στο 11’ το σουτ του Παπαδημητρόπουλου εκτός περιοχής κατέληξε στη δεξιά γωνία του Σταυράκη κι έτσι έγινε το 0-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ήταν μία φάση διαρκείας, που ξεκίνησε με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κοντοβά, αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με προβολή μετά από παράλληλη μπαλιά του Δημηνά. Στη συνέχεια έκοψαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Αναγέννησης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα έχει μπει γκολ. Μετά από αρχική απομάκρυνση και πάσα του Τσελεπή προς τα πίσω, η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής, εκεί όπου ήταν ο Βανγκέλι. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος σούταρε, η μπάλα βρήκε κάπου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ακολούθως, ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μονόλογος για τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος στο 17’ και το 19’ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για τη γρήγορη ανατροπή. Αρχικά, ο Τσιώλης σέντραρε από τα δεξιά και ο Τζοβάρας ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την κεφαλιά ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα από φάουλ του Κοντοβά ο Στουρνάρας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στο δεξί δοκάρι.

Στο 39’ πάλι ο Κοντοβάς έκανε την μπαλιά για τον Τζοβάρα, η κεφάλια του οποίου είχε κατεύθυνση παράλληλη με την εστία, ενώ στο 42’ πάλι η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αλμυρό. Ο Κοντοβάς  δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σε θέση βολής και ο Τσιώλης μόνος του σε κενή εστία την έστειλε άουτ. Τελικά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δικαιώθηκε. Από σέντρα του Τσελεπή από τ’ αριστερά μόνος του στο δεύτερο δοκάρι ο Κοντοβάς με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1, που έμεινε ως το τέλος.

Το δεύτερο μέρος είχε καλό ρυθμό κατά διαστήματα. Ο Τσιώλης στο 71’ από τα αριστερά έκανε μία διαγώνια μπαλιά για τον Κρανά, που βγήκε στο τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον Αναστασίου, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Κρανάς ήταν δημιουργός της φάσης στο 75’, αφού τροφοδότησε τον Τζοβάρα, το διαγώνιο σουτ του οποίου πήγε για λίγο εκτός εστίας. Στο 85′ το μακρινό σουτ του Καρρά πήγε χαμηλά στο δεξί δοκάρι και πέρα άουτ και η τελευταία φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 91’, η οποία ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους. Από φάουλ του Τσιώλη ο Στουρνάρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να κάνει το 3-1.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ:  Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας (88’ Κόκκας), Στουρνάρας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (67’ Κρανάς), Τσιώλης, Κοντοβάς, Τζοβάρας (84’ Τιμπλαλέξης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Αλεξίου Δ., Τεπεκερίδης, Βαταμίδης, Παπαδημητρόπουλος (78’ Αναγνώπουλος), Πρίφτι, Λουκάς, Καρβούνης (65’ Καραμπίνας), Αλεξίου Ευθ. (46’ Τζέλλος)

Η ενδεκάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.