Δίκαιο 1-1 στο βολιώτικο ντέρμπι

Η παράδοση που έχει δημιουργηθεί από το 2007, όποτε είναι γηπεδούχος η Νίκη Βόλου κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό, οι δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες, τηρήθηκε και σήμερα στο Πανθεσσαλικό μπροστά σε 3.500 φιλάθλους.

Το τελικό σκορ, που ήταν το 1-1, με γκολ του Ντόλγκι στο 5’ και του Θέου στο 25’, κρίνεται δίκαιο, αλλά δε συνέφερε βαθμολογικά καμία από τις δύο ομάδες και ειδικά τους κυανόλευκους, που ήταν γηπεδούχοι.

Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο «Χ» για τη Νίκη σε τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β. από το 2007 και μετά, με συνέπεια ούτε και σήμερα μετά από 12 χρόνια η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις να μην μπορέσει να δώσει τη μεγάλη χαρά μίας επικράτησης κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο στους φιλάθλους της.

Γενικότερα πάντως ο Ολυμπιακός έδειξε πιο δουλεμένη ομάδα μετά το πρώτο τέταρτο και πιο οργανωμένη, ενώ η Νίκη μετά τη μεγάλη της πίεση στα πρώτα λεπτά, που της απέφερε ένα γκολ και μία μεγάλη ευκαιρία, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο να κρατήσει το αποτέλεσμα κι όχι να ψάξει και για ένα δεύτερο τέρμα, ενώ η ανάπτυξή της γινόταν κυρίως με μεγάλες μπαλιές.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.