Δικλείδες ασφαλείας και σωστές διαδικασίες το μέλημα του Ολυμπιακού Β.

Σε … ρυθμούς Γενικής Συνέλευσης κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους διοικούντες να έχουν ως πρώτιστο μέλημα να γίνουν σωστά όλες οι διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ενεργούν άπαντες και ήδη, οι διοικούντες έχουν φροντίσει για την παρουσία έγκριτου νομικού, που θα «τρέξει» τα θέματα κι αυτός όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Αργύρης Λίβας. Υπάρχει βεβαιότητα ότι όλα θα γίνουν, όπως πρέπει και θα κυλήσουν ομαλά μετά την εκλογή της πενταμελούς επιτροπής, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη σύσταση της νέας ΠΑΕ σε συνεργασία ασφαλώς με το νομικό επιτελείο.

Φυσικά στο μυαλό όλων είναι το παρών να δώσουν όλοι οι γνήσιοι Ολυμπιακοί, καθώς ο κόσμος και η διοίκηση δε θα δεχθεί δούρειους ίππους και θα κάνει ό,τι μπορεί να αποτρέψει την παρουσία τους.  Σίγουρα άλλες λεπτομέρειες για τις διεργασίες που γίνονται ενόψει της σύγκλησης του κορυφαίου οργάνου του συλλόγου δεν είναι δημοσιοποιήσιμες.

Από κει και πέρα, είναι δύσκολο τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης να μάθει ο κόσμος της ομάδας ποιος θα την αναλάβει, αφού αφενός αυτό δεν μπορεί να τα αποφασίσει το σώμα αφετέρου χρειάζονται κι άλλα πράγματα στη συνέχεια να υλοποιηθούν, για να υπάρξει η θετική κατάληξη που όλοι προσδοκούν.

Πέρα απ’ αυτά όλοι ξέρουν ότι ένα κρίσιμο σημείο είναι από τη στιγμή που ανοιχτεί λογαριασμός για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ, η διοίκηση και η πενταμελής επιτροπή να βρει τους τρόπους, ώστε να μπουν δικλείδες ασφαλείας και να μην πάει η ομάδα σε κάποιον… ανεπιθύμητο. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι τον Ολυμπιακό Βόλου τον εποφθαλμιούν κάποιοι που κατά την κρίση των ιθυνόντων μπορεί να την οδηγήσουν σε … περίεργα μονοπάτια.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.